Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Hellblade 2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi Duyuruldu! Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Game Studios desteğiyle Ninja Theory tarafından geliştirilen Hellblade 2, sonunda net bilgilerle karşımıza çıktı. Oyunun fiyatı ve çıkış tarihi açıklandığı gibi, yapım için yeni bir videoda yayınlandı. Fiyat konusunda bir avantaj sunulduğunu belirterek beklenen yapım hakkında açıklanan yeni bilgilerden söz edelim.

Hellblade 2 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Firmanın açıklamasına göre oyun, ilk oyuna benzer bir hikaye uzunluğuna sahip olacak. Hikayenin devam ettirildiği yapımda 8 – 9 saat arasında bir oynanış süresi göreceğiz. İlk oyunda da aşağı yukarı aynı süreler geçerli olmuştu.

Yine AAA sınıfında bir oyun olarak gelecek yapımın fiyatı ise 50 dolar olarak açıklandı. Aslında bakarsanız fiyat çok yüksek değil. İlk oyun da 30 dolar gibi bir satış fiyatıyla çıkış yapmıştı. Fiyat çok yüksek değil ama şu var ki Türkiye’de döviz kurunun etkisi öne çıkıyor.

Hellblade 2

Steam yakın zaman önce tamamen dolar kuruna geçiş yaptı. Her ne kadar ülkemiz MENA bölgesi olarak gözüküyor olsa da doların 30 TL’yi aşması nedeniyle oyun fiyatları yine yüksek bulunuyor. 50 dolarlık bir fiyat demek oyunun 1500 TL seviyelerinde satılması demek. Tabii ki şu an için geçerli olan kur üzerinden hesaplama yaptığımız zaman.

Kurun biraz daha artacağını düşünecek olursak, fiyatların daha da yükselmesi söz konusu olabilir. Bunu oyunun resmi sayfasını gördükten sonra yorumlamak daha doğru olacaktır.

Oyun Ne Zaman Çıkış Yapıyor?

Oyunun ne zaman çıkış yapacağı konusunda resmi bir açıklama geldi. 21 Mayıs 2024 itibariyle yapım çıkacak ve ilk günden de Xbox Games Pass kütüphanesine eklenecek. İlk günden Game Pass desteğinin sunulması da önemli noktalardan birisi.

Şimdilik Hellblade 2 için verilen detaylar bunlar. Oyun için paylaşılan içeriği aşağıda yer alan videoda bulabilirsiniz. Tabii ki fiyat hakkında sizden de görüşler bekliyoruz. Yorum yapmayı unutmayın.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler