Çarşamba, Nisan 24, 2024

GALAX GeForce GTX 1080 Ti HOF modelini tanıtıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de çok fazla bilinmeyen GALAX firması, yeni GeForce GTX 1080 Ti HOF ekran kartının tanıtımını gerçekleştiriyor. Özel tasarım olarak üretilen modelde müziğe duyarlı hareketler ve pek çok animasyon bulunuyor. Ekstra olarak ortada bulunan LED aydınlatma yeni HOF serisini üste taşıyacak gibi.

Galax GTX 1080 Ti HOF (Hall of Fame Edition) modelinin ilk fragmanı yayınlandı. GALAX serisinin en üst modeli olan HOF, gamer serisine benzer aydınlatması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ekran kartının selefi olan diğer 1080 HOF modeline benziyor diyebilirim. Bir de aydınlatma farkı göz önüne çıkıyor.

Kartın sağ üst köşesinde iki adet 8 pinli güç konektörü bulunurken, sol iki SLI köprüsünün açık olduğunu görebiliyoruz. PCB özel tasarım ve referans panelden daha geniş olan ekran kartında DVI konektörü mahrum bırakılmış. Eğer DVI konektörü olsaydı, muhtemelen I/O braketinde bir bölümünü görüyor olacaktık. Fakat bu modelde neden eklenmediğine biz de anlam veremedik.

Galax‘ın yeni özel tasarım ekran kartının saat hızları ve fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Fakat kasamızın içerisinde LED aydınlatmanın efsane olacağını şimdiden hissedebilmek mümkün.

GALAX GTX 1080 Ti HOF ekran kartının tüm teknik özellikleri resmileşti. Eğer yakından kartı incelemek isterseniz, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

  1. çok fazla bilinmiyordu evet ama teknobiyotik getiriyormuş artık Galax ekran kartlarını. İlerleyen dönemde sanırım daha fazla duyacağız. 1080Ti da efsaneymiş bu arada

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler