Cuma, Nisan 26, 2024

Adata’dan Harici 3D NAND SSD geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Adata Technology , yeni  yüksek performanslı , efsane tasarımlı  SD600 Harici SSD‘sini tanıttı. Adata geçtiğimiz günlerde yeni bir SSD tanıttı. Üst kaliteye sahip 3D TLC NAND kullanan sürücü,  hem performans hem kapasite hemde tasarımıyla cezbediyor. 

Bakalım AData 3D Nand SSD neler sunuyor ?

256 GB ve 512 GB olmak üzere 2 farklı kapasite seçeneği sunan Adata,  DRAM bellek ve SLC önbelleğe zor şartlarda bile yüksek performans sağlayan SD600 hızdan ödün vermiyor. Burası ne kadar işinize yarar bilmem ama ADATA SD600 harici 3D NAND SSD, 90 gram ağırlığında. Boyutuyla hemen hemen her cebe sığabilecek SSD, sürücü yüklemesi gerektirmeden USB 3.1 imkanını sunuyor.

adata s600 ssd 003

SD600 harici 3D NAND SSD, 440 MB/s okuma ve 430 MB/s yazma hızlarına ulaşabiliyor. Kullanmakta olduğumuz sabit disklere göre 4 kat daha hızlı olduğunu iddia eden SD600 yükleme sürelerini kısaltacak ve oyun ile uygulamalarda akıcı bir performans sergileyecek. 

Cihaz Windows işletim sistemine sahip dizüstü veya masaüstü bilgisayarlara, Xbox One‘a, PS4‘e ve Android‘e uyumlu.Tasarımının getirdiği şık görüntüyle albenisini arttıran ADATA SD600 harici 3D NAND SSD’nin fiyatı ve çıkış tarihi hakkında herhangi bir açıklamaya rastlamadık.

adata s600 ssd

adata s600 ssd 002

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler