Perşembe, Mayıs 2, 2024

GALAX GeForce RTX 2070 Super EX Pink Edition’ı Satışa Çıkarttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

GALAX, benzersiz bir renk tonu olan GeForce RTX 2070 SUPER EX Pink Edition en yeni EX serisi grafik kartını tanıttı. 2 fanlı 100 mm’lik ve arka plakası pembe rengiyle oldukça hoş bir tasarıma sahip olmuş.

Farklı bir dokunuş: Galax RTX 2070 SUPER EX Ping Edition

GALAX‘ın en yeni kartı, özellikle pembe / beyaz renkli bir oyun bilgisayarı oluşturmayı amaçlayan belirli bir kitleyi çekecek gibi duruyor.

GeForce RTX 2070 SUPER’in hız aşırtmalı (overclock) modeli, TU104 GPU’yu 2560 CUDA çekirdeğiyle tanıtıyor. Kart, Hall of Fame serisinin renklerini anımsatan yeni bir beyaz ve pembe tasarıma renklerinde tasarlanmış.

GALAX RTX2070 SUPER Pink 3

Bu model kutudan çıktığı haliyle 1815 MHz hızında çalışmaktadır, ancak kartta birlikte verilen yazılım aracılığıyla kullanılabilen 1-Click OC seçeneği bulunmakta. Bu durumda, kart 1830 MHz’ye yükseltilebilir durumda.

GALAX, yeni pembe grafik kartlarıyla satışa sunacak ve muhtemelen bu kartların ne kadar popüler olabileceğini kontrol ediyor. Açıkçası “böyle bir ekran kartını kim alır?” diye kendi kendime sorduğumda, aklıma kadın yayıncılardan başka kimse gelmiyor. Yurt dışında özellikle pembe tasarımları seven yayıncıların dikkatini çekebilir.

Ayrıca fanların da pembe tasarıma sahip olduğunu görebildiğimiz gibi, RGB aydınlatmalar ile birlikte geliryor. Öte yandan isterseniz GALAX Xtreme Tuner uygulamasını kullanarak fanların aydınlatmalarını değiştirebilirsiniz.

Teknik özellikler

GPU Özellikleri

  • CUDA Çekirdeği: 2560
  • Boost Clock: 1815MHz

Bellek Özellikleri

  • Bellek Hızı: 14 Gbps
  • Standart Boyutu: 8GB
  • Bellek Arayüzü Genişliği: 256 bit GDDR6
  • Bellek Bant Genişliği: 448GB/sn

Ekran Desteği

  • DisplayPort 1.4 x 3, HDMI 2.0b

Boyutları

  • Boyutlar : 29.5 x 14.3 x 5.2 cm
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler