Cumartesi, Temmuz 27, 2024

GALAX GeForce RTX 4090 Vladilena Milizé Özel Modeli Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amiral gemisi GALAX ekran kartlarına yeni bir özel seri daha dahil edildi. GALAX GeForce RTX 4090 Vladilena Milizé özel modeli için görseller sızdı. Eighty Six animesinden yola çıkılarak hazırlanan yeni ekran kartı, Boomstar serisine benzer bir tasarım yapısı sunuyor diyebiliriz.

Henüz kartın resmi duyurusu yapılmış değil ama ortaya çıkan görsel nasıl bir ekran kartı göreceğimizi ortaya koyuyor.

GALAX GeForce RTX 4090 Vladilena Milizé Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni ekran kartı için arka kısımda metal kapak bölümünde Eighty Six animesinde yer alan bir karakterin kullanıldığını görüyoruz.

Animeden ifadelerle süslenen kısım ve sol bölümde de Vladilena Milizé imzasını taşıyan alanı net bir şekilde görebiliyoruz. Bu yönüyle ekran kartının arka kapak tasarımının Boomstar ile tamamen ayrıştığını da belirtmek lazım.

Ne yazık ki ön tasarımda ne kadar değişiklik olacağı konusunda bir bilgi yok. Zira ön yüzü gösteren herhangi bir görsel paylaşılmış değil.

GALAX GeForce RTX 4090 Vladilena Milizé

Buna karşın serinin kutu tasarımını da gösteren görseller var. Kutu tasarımında Vladilena Milize imzasını net olarak görüyoruz. Ayrıca animenin karakteri de yine kapak üzerinde kendisini gösteriyor. GoFlying8 tarafından paylaşılan görsellerde ortaya çıkan detaylar bu şekilde.

Henüz ekran kartının resmi tanıtımı yapılmadı. Teknik özelliklerinde çok büyük bir fark olmayacaktır ama ön yüz tasarımı ve kartın fiyatı için de biraz daha beklemek gerek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler