Salı, Nisan 16, 2024

Galaxy A10e Performans Testlerinde Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Giriş seviyesi akıllı telefonlarda ürün çeşitliliğine gitme kararı alan Samsung, bu sınıfta daha fazla akıllı telefon sunacak gibi gözüküyor. Markanın bundan sonraki giriş seviyesi akıllı telefonu ise Galaxy A10e modeli olacak. Giriş seviyesi modelinin özelliklerinin neler olacağı konusunda da önemli bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Son olarak performans testleri yayınlandı ve beklenen özellikleri görmüş olduk. 

Galaxy A10e Özellikleri Neler Olacak?

Giriş seviyesi akıllı telefonlarda fiyat performans özellikleri öne çıkacak. Ekran olarak 6.2 inçlik bir panel kullanıldığını görmek mümkün olacak. 6.2 inçlik ekranların HD+ çözünürlük değerine sahip olacağını ekleyelim. İşlemci kısmında ise Exynos 7884 serisi işlemcilere yer verilecek.

Galaxy A10e

Galaxy A10e, RAM bellek miktarı kısmında ise 2 GB RAM bellek miktarına yer verdiğini görmek mümkün olacak. 1.35 GHz saat hızına sahip olduğunu bildiğimiz işlemciler ve Android Pie işletim sistemiyle beraber yeni akıllı telefonların Geekbench performans testinde ise 1163 tek çekirdek puanı aldığını ve 3581 çoklu çekirdek puanına sahip olduğunu da belirtelim. 

Galaxy A10e

Giriş seviyesi akıllı telefonların ne zaman tanıtıma çıkacağını şu an için bilemiyoruz. Fakat bu sistem özelliklerine sahip olan Galaxy A10e modelinin, fiyat kısmında çok yüksek bir değere sahip olmayacağını söyleyebiliriz. Yine uygun bütçeli bir akıllı telefon pazara sunulmuş olacak. Tanıtımdan sonra daha net bilgiler paylaşmak mümkün olacak. Özellikler fiyat detaylarını merak ediyoruz.  

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler