Cumartesi, Nisan 27, 2024

32 MP Kameralı Samsung Galaxy M40’ın Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un uygun fiyatıyla öne çıkacak telefonu olacak olan Samsung Galaxy M40’ın özellikleri ortaya çıktı.

Samsung, her bütçedeki insanlara uygun telefonlar çıkarıyor. Bazı modellerini sadece belirli bölgelerde satışa sunan Samsung, Galaxy M40 model isimli telefonu Hindistan’da satışa sunulması planlanıyor.

Samsung Galaxy M40 Model Telefonun Teknik Özellikleri

Üç adet arka kamerayla gelecek olan telefonun ana kamerası 32 MP, ikinci kamera 8 MP, üçüncü kamera ise 5 MP çözünürlüğünde olacak. Ön kamerası ise 16 MP çözünürlüğünde olacak.

32 MP Kameralı Samsung Galaxy M40ın Özellikleri Ortaya Çıktı 2 PCH

6.3 inç boyutunda 1080 x 2340 çözünürlük ile gelecek olan telefonun Super AMOLED panel ekranının piksel yoğunluğu 409 seviyesinde. Bu modelde Infinity-O yani delikli ekran olması bekleniyor.

Qualcomm tarafından üretilen 8 çekirdekli Snapdragon 675 yonga setiyle gelen telefonda grafik birimi olarak Adreno 612 bulunacak. Bu yonga setinde iki çekirdek 2 GHz hızında, kalan 6 çekirdek ise 1.7 GHz hızında çalışıyor. 6 GB bellek ile gelecek olan telefonda 128 GB depolama alanı bulunacak.

USB Type-C ile gelen telefonda bulunacak olan 5000 mAh boyutundaki batarya, kutudan çıkan hızlı şarj aletiyle birlikte daha hızlı şarj olabilecek.

Samsung Galaxy M40 Telefonun Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Şimdilik sadece Hindistan’da satılması beklenen, 11 Haziran’da çıkış tarihi belli olacak olan telefonun fiyatı vergiler dahil olmadan ₺1722. Siyah, mavi ve turuncu renk seçenekleriyle birlikte gelecek olan telefonun Türkiye’de satılıp satılmayacağı henüz belli değil. 

Peki ya siz olsanız bu telefonu bu fiyata alır mıydınız? Fikirlerinizi yorum olarak belirtin. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler