Cumartesi, Nisan 20, 2024

Galaxy A30 Beklenen Özelliğe Güncelleme İle Kavuştu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘un içerisinde olduğumuz  yılın ilk çeyreğinde satışa sunduğu , özellikleri ve bulunduğu segmentteki diğer rakiplerine avantajlı olan Galaxy A30 yeni bir özelliğe kavuştu. 1 Haziran güncellemesi olarak adlandırılan 459.09 Mb dosya boyutlu bu güncelleme ile Galaxy A30 ağır çekim özelliğine kavuşmuş oldu. 

a30

 

Gelen olan yazılım güncellemesi sadece ağır çekim özelliğini içermiyor. Ek olarak Üçüncü Parti uygulamaların Galaxy A30 ile daha da stabil çalışmasını sağlayacak bu güncelleme yakın bir zamanda bütün cihazlara dağıtılmış olacaktır. Orta segmentte yer alan Galaxy A30 ‘un teknik özelliklerine yakından bir bakalım ;

Galaxy A30 modelinde  6.4 inç büyüklüğünde bir ekran ,İnfinity U tasarımına sahip olarak geliyor. Gücünü Exynos 7904 yonga setinden alan cihaz, 4GB RAM – 64GB dahili depolama alanı ile bizi karşılıyor.Depolama alanı  MicroSD kart desteği ile beraber 512GB’a kadar arttırılabiliyor.

Cihazın arka tarafında 16MP+5MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu bulunan Galaxy A30, ön tarafında ise 16MP çözünürlüğe sahip bir adet kamerayı bulunduruyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkan cihaz, 4000mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapıyor. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler