Perşembe, Mart 28, 2024

Kızaklı Kameraya Sahip Elephone U2’nin Özellikleri Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Elephone tarafından düzenlenen Giveaway etkinliğinde kızaklı kamera yapısına sahip olan Elephone U2’nin teknik özellikleri açıklandı. Orta seviye kullanıcılara hitap eden telefon çentiksiz ekranıyla oldukça iyi bir kullanım deneyimi sunacak.

Elephone U2 Telefonun Teknik Özellikleri

Cihaza MediaTek tarafından 12 nm fabrikasyon sürecinde üretilen 8 çekirdekli Helio P70 yonga seti güç veriyor. Cihazda 4 GB/6 GB bellek ve 64 GB/128 GB depolama alanı seçeneği bulunuyor.

Cihazda 6.26 inç boyutunda 1080 x 2340 çözünürlüğünde Full HD+ IPS panel ekran 412 piksel yoğunluğuna sahip. %93.1 ekran/kasa oranına sahip olan telefon çerçevesiz ve çentiksiz ekranıyla oldukça şık görünüyor.

Kızaklı Kameraya Sahip Elephone U2nin Özellikleri Açıklandı 2 PCH

Ön tarafta 16 MP çözünürlüğünde ve 2 MP çözünürlüğünde çift kamera bulunuyor. Kızaklı kamera yapısına sahip olan telefonda kızak 300.000 kere açılıp kapanabiliyor. Günde 150 defa kızak açıp kapatılırsa 5 yıl boyunca sorunsuz olarak kullanılabiliyor.

Arka tarafta 16 MP çözünürlüğünde f/1.6 diyafram açıklığına sahip birinci kamera, 5 MP çözünürlüğe sahip derinlik algılayıcı kamera ve 2 MP çözünürlüğe sahip ışık algılayıcı kamera bulunuyor.

Yüz tanıma, NFC ve hızlı parmak izi okuyucu bulunan telefonda hızlı şarj destekli 4000 mAh kapasitede batarya bulunuyor. Bu batarya Type-C portundan şarj oluyor. Cihazda bulunan donanımsal ve yazılımsal pil tasarrufu ile birlikte cihazın şarjı daha uzun süre gidebiliyor.

Kızaklı Kameraya Sahip Elephone U2nin Özellikleri Açıklandı 3 PCH

Elephone U2 Telefonun Fiyatı

Cihazın 4 GB bellek ve 64 GB depolama alanına sahip versiyonu ₺1300, 6 GB bellek ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu ise ₺1800 fiyatla Aliexpress’den satın alınabiliyor.

Peki ya siz Elephone U2 model isimli telefonun özelliklerini beğendiniz mi? Yorumlarda fikirlerinizi belirtin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler