Perşembe, Nisan 25, 2024

Galaxy A90 5G için Tasarım Detayları Görüldü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, yeni akıllı telefon modeli Galaxy A90 5G için çalışmalarına başladı. Marka yeni akıllı telefon modellerinde 5G desteği sunmasıyla öne çıkacak. Bunun dışında telefonun nasıl bir sisteme sahip olacağı konusunda detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Son olarak yeni seri akıllı telefonların tasarımını gösteren bir afiş ortaya çıktı. Afiş görsellerine göre yeni seri akıllı telefonların, beklendiği gibi flip kamera sunmadığını göreceğiz. Bunun yerine Infinity-U ekranlarının sunulduğunu görmek mümkün olacak.

Galaxy A90 5G Sistemiyle Dikkat Çekecek

Arka kısımda üst üste sıralı olan 3 arka kameranın yeri değişmeyecek. Ön kısımda ise tek bir kamera bulunacak. Bunların dışında telefonun sistemi için ilk dikkat çeken kısım ekran olacak. 6.7 inçlik geniş yüzeyli bir ekran göreceğiz.

Galaxy A90 5G

Full HD+ ekran çözünürlüğünün olduğunu göreceğimiz modelde, Snapdragon 855 işlemcilerin kullanıma sunulacağı bilgisi var. Amiral gemisi bir model olacak ve seriyi genişletecek olan Galaxy A90 5G, 48 MP + 12 MP + 5 MP kamera kurulumu kullanacak. Telefonların 4.400 mAh değerinde bataryası ve Android 9 işletim sistemi ise son beklentiler.

Telefonun tanıtımının ne zaman yapılacağı konusunda da yine bazı bilgiler var. Tanıtımın 4 Eylül tarihinde olması bekleniyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler