Cuma, Nisan 19, 2024

Realme XT Modelinin İlk Resmî Görselleri Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde Realme 5 ve Realme 5 Pro modellerini tanıtan Çinli teknoloji devlerinden Realme, önümüzdeki dönemde tanıtılacak olan Realme XT modelinin ilk resmi görsellerini paylaştı.

Realme XT Hakkında Bildiklerimiz

Çinli şirket geçtiğimiz günlerde dörtlü arka kamerasıyla dikkatleri üzerine çeken iki yeni modelini duyurmuştu. Lansmanın sonrasında ise Çinli şirket Realme XT isimli bir modeli kısa bir süre sonra kullanıcılar ile buluşturacağını söylemişti ancak detaylı bilgi vermemişlerdi. Bugün ise cihazın ilk resmî görseli paylaşıldı.

Şirketin pazarlama müdürü Xu Qi Chase, bugün Realme XT akıllı telefonun ilk resmi tanıtımını yaptı. Paylaşılan görselde tasarımının tıpkı Realme 5 serisi ile aynı olduğu göze çarpıyor. Cihaza dikey olarak konumlandırılmış 4 adet kamera bulunuyor. Yayınlanan görseldeki cihazın renginin ise Snow White yani kar beyazı olarak adlandırıldığını da belirtelim.

Cihazın arka tarafında parmak izi sensörü bulunmuyor. Ancak gelen haberlere göre Realme XT modelinde ekranın içine gömülü bir parmak izi okuyucu bulunuyor. Bu da telefonun OLED ekrana sahip olacağını belli ediyor. Cihazın 64 megapiksellik ana kamerası Samsung’un ISOCELL Bright GW1 sensörü ile donatılmış ve ultra geniş açı lensi, makro lens ve derinlik sensörü ile birlikte gelecek. Cihazın teknik özellikleri, fiyatı ve tanıtım tarihi henüz belli değil.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler