Salı, Nisan 23, 2024

Vivo NEX 3 5G’nin Teknik Özellikleri Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli teknoloji devlerinden biri olan Vivo, Eylül ayında yeni bir amiral gemisi çıkartma konusunda kolları sıvamıştı. Yeni çıkacak şelale ekranlı Vivo NEX 3 5G‘nin özellikleri internete sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlerde NEX 3’ün tasarımını ortaya çıkartan bir çizim ortaya çıkmıştı. Daha sonra da Vivo’nun ürün müdürü Li Xiang, yeni çıkacak amiral gemisinin canlı fotoğraflarını paylaştı. Şirket bu yeni amiral gemisinin Eylül ayında çıkacağını söyledi. Peki bu telefonun teknik özellikleri neler? Hadi gelin şu yeni amiral gemisine biraz yakından bakalım.

Vivo NEX 3 5G Özellikleri

Adından da anlaşıldığı gibi 5G desteği sunacak olan telefon, yüzde 99,6 gibi devasa bir ekran-gövde oranına sahip. Ayrıca gücünü Snapdragon 855 Plus‘dan alacak telefonun, 64 megapiksel ana kameralı, 3 adet kamera ile geleceği söyleniyor.

Telefon cam tasarıma sahip olacak. Bunun yanında UFS 3.0 depolama birimi ile piyasaya sürüleceği bildiriliyor. Pil kapasitesi henüz belli olmasa da 44W hızlı şarj destekleyeceği tahmin ediliyor. Ayrıca telefon 3.5mm jak girişini kaldırmayacak.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler