Salı, Ekim 22, 2024

Galaxy M15 5G Tanıtıldı! Yeni Alternatif

Artık girişi seviyesi akıllı telefonlar bile belli bir eşiğin üzerinde özelliklerle karşımıza çıkıyor. Buna son örnek Galaxy M15 5G modeli oldu. Samsung’un kısa süre önce sessiz sedasız tanıttığı akıllı telefon, kendi sınıfında çok fazla denk gelmediğimiz özelliklere sahip desek yeridir. Özellikle ekran konusunda Samsung kalitesini korumuş diyelim ve geçelim özelliklere.

Galaxy M15 5G Nasıl Özellikler Sunuyor?

Yeni akıllı telefonda sunulan ekranla başlayalım. Damla çentik alanının kullanıldığı modelde, 6.5 inçlik bir panel karşımıza çıkıyor ve bu panelde 90 Hz yenileme hızı olduğunu görüyoruz. Ekran tercihini yine Super AMOLED teknolojisinden yana yapan Samsung, çözünürlük kısmında ise artık çok yaygın olan Full HD+ sunmaya devam ediyor.

Gelelim telefonun teknik özelliklerine. Galaxy M15 5G teknik anlamda da sınıfına göre iyi bir akıllı telefonda. Telefonda MediaTek Dimensity 6100+ işlemci yer alıyor. 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla desteklenen işlemci, günlük kullanım için gayet yeterli bir performans sunuyor diyebiliriz.

BENZER:  Xiaomi 11 Pro ve 11 Ultra için Güncelleme Geliyor

Galaxy M15 5G

Kameralara baktığımız zaman ise üçlü kurulumun karşımıza çıktığını görmekteyiz. 50 MP değerinde ana kameraya ek olarak 5 MP değerinde ikinci kamera ve 2 MP değerinde makro çekim kamerası bulunuyor.

Ön kamera kısmında ise 13 MP selfie kamerası tek seçenek olarak geliyor ve Full HD çekim yapabiliyor.

Özelliklere son vermeden önce son olarak pil kapasitesinden de söz edelim. M15 5G pil kısmında 6000 mAh değerinde bir pille karşımıza çıkıyor. Bir hayli yüksek kapasiteli olan pilde, 25W hızlı şarj desteğinin sunulduğunu da ekleyelim.

Galaxy M15 5G

Bu özelliklerle kendi sınıfı için güzel bir alternatif olacak olan M15 5G, güncelleme konusunda da kullanıcıların kalbini çalacak. Zira cihaz 4 yıl Android güncellemesi ve 5 yıl güvenlik güncellemesi almaya devam edecek.

Henüz telefonun fiyatı belli olmadı ancak yakın zamanda fiyat konusunda da detayların açıklanacağını belirtelim. Fiyatın uygun seviyelerde kalmasını bekliyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler