Cuma, Nisan 19, 2024

Galaxy Note 10 Lansmanı için Tarih Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir yandan Apple bir yandan Huawei ile yarış içerisinde olan Güney Koreli akıllı telefon devi Samsung, en büyük kozlarından biri olan Galaxy Note serisi akıllı telefonlarını yenilemek üzere. Bir süredir iddiaları gündemde olan Galaxy Note 10 için merakla beklenen tanıtım tarihi de açıklandı.

Galaxy Note 10 Geliyor!

Her sene olduğu gibi Samsung UnPacked etkinliğinde tanıtılacak olan yeni akıllı telefon için 7 Ağustos tarihi verildi. Etkinlik için paylaşılan afiş görsellerinde S-Pen akıllı kaleminin vurgulandığını ve bir de kamera detayının dikkat çektiğini ekleyelim.

Bu zamana kadar gelen sızıntıları değerlendirdiğimiz zaman ise etkinlikte iki farklı model tanıtılacağını söyleyebiliriz.  Bu sene farklı olarak ana modelle beraber bir de Pro versiyonun tanıtılması bekleniyor. Uzun süredir benimsenen tasarımın da Note 10 serisiyle değişikliğine gideceği ve micro SD kart, 3,5 mm kulaklık jakı girişi gibi konularda radikal kararların alınacağını düşünüyoruz.

Galaxy Note 10

Tüm bu değişikliklerin kesinlik kazanacağı Galaxy Note 10 etkinliği için kısa bir süre daha beklemek gerekecek. Samsung’un yeni amiral gemisi modeli için tüm detayları 7 Ağustos etkinliğinde öğrenmiş olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler