Cuma, Nisan 26, 2024

Lenovo Z6’nın Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo’nun yeni akıllı telefon modeli Lenovo Z6’nın tanıtım tarihi kesinleşti. Lenovo Z6 Pro ve Lenovo Z6 Youth Edition modeli piyasaya süren Lenovo, Lenovo Z6 adını verdiği bu yeni modelini 4 Temmuz tarihinde düzenleneceği lansman ile beraber tanıtacak.

Lenovo’nun bu yeni modeli, HDR10 destekli 6,39 inç OLED bir ekrana ve 120 Hz tazeleme hızına sahip olacak. Ön tarafında su damlası adı verilen çentiğin bulunacağı cihaz % 93,1 oranında bir ekran / kasa oranı sunacak. Gücünü Qualcomm’un  en yeni orta sınıf yonga seti olan Snapdragon 730 yonga setinden alacak olan cihazın RAM kapasitesinin ve depolama alanının nasıl olacağı henüz bilinmiyor.

gsmarena 005

Kamera kısmına bakacak olursak arka tarafında 24MP çözünürlüğünde Sony IMX576 ana sensörü , 8MP telefoto lens ve 5MP derinlik algılama sensörü ile üçlü kamera kurulumunun eşlik edeceği Lenovo Z6 modelinin ön tarafında ise nasıl bir kamera olacağı belli değil. Büyük ihtimalle kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan cihaza, 15W hızlı şarj destekli 4.000mAh kapasiteli bir batarya eşlik ediyor.

Teknik özelliklerinin bir kısmı ortaya çıkan Lenovo Z6’nın nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağını 4 Temmuz tarihindeki lansman ile beraber öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler