Cuma, Nisan 26, 2024

Galaxy Note 10 Lite Android 12 Güncellemesi Türkiye’de Dağıtıma Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, akıllı telefon güncellemelerinde Android 12 dönemine geçmişti. Android 12 sürümü için amiral gemileri bir bir güncelleniyor. Alt serilere doğru da güncelleme devam ediyor. Şu sıralar ülkemizde bir model daha güncelleme aldı. Galaxy Note 10 Lite Android 12 güncellemesi yayınlandı.

Ülkemizde satışı yapılan popüler seri için de yayınlanan güncelleme, yeni arayüzü de beraberinde getiriyor. Hadi güncellememiz için detaylardan söz edelim.

Galaxy Note 10 Lite Android 12 Güncellemesi Geldi

Güncellemenin ülkemizdeki dağıtımı başlamış durumda. Cihaz numaralarına göre kullanıcılar güncellemelere ulaşmaya başlayacak. Bazı cihazların daha erken bile güncellemeyi aldığını gördük.

Kaçırmayın: God of War PC 1.0.2 Sürümü Yayınlandı

Henüz yazılım güncellemesini almayan kullanıcıların ise bir süre daha beklemesini öneriyoruz. Ara ara “Yazılım güncellemesi” bölümünde yeni sürümün gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Yeni sürüm için yayınlanan sürüm notlarına baktığımız zaman, Android 12 ile beraber artık OneUI 4 yükseltmesinin de kullanılabileceğini görüyoruz.

Galaxy Note 10 Lite Android 12

OneUI 4 ile gelen tüm yenilikleri Galaxy Note 10 Lite modelinde de kullanabileceksiniz. Bu arada güncellemenin boyutu ise biraz yüksek. Mobil veri değil de kablosuz bağlantı üzerinden yeni sürümü indirmenizi öneriyorum.

Boyut olarak 2.1 GB civarında dosya boyutunun olduğu güncellemenin 1 Ocak 2022 güvenlik yamalarını da beraberinde getirdiğini eklemiş olalım.

Güncelleme konusunda yeni bir detay gelecek olursa yine sizlerle paylaşacağız. Bir kez daha hatırlatalım tüm cihazlarda yeni sürüm hemen gözükmeyebilir. Sıralı bir şekilde dağıtım başlamış durumda.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler