Cuma, Mart 29, 2024

God of War PC 1.0.2 Sürümü Yayınlandı! Neler Değişti? 

Paylaş

silkroad gaminggentr

God of War PC, yayınlandığı günden beridir gündemde. Kratos’un hikayesi bu kez PC oyuncularını sardı. Steam üzerinden anlık oyuncu rekorları da kıran yapım, optimizasyon konusunda da tam not aldı. Buna karşın oyunun güncellemeleri de gelmeye başladı. İlk yayınlanan sürüm ise God of War PC 1.0.2 sürüm güncellemesi oldu.

Yeni güncellemenin oyuna neler getirdiğini göstermek adına sürüm notlarının da yayınlandığını gördük. Birkaç küçük sorunu çözem güncellemenin detaylarını da sizlerle paylaşmak istedik.

Kaçırmayın: Amazon’daki Gizemli Kutu, 100 Dolara Üst Düzey Ekran Kartı Kazanılabileceğini Söylüyor

God of War PC 1.0.2 Güncellemesi ve Yapılan Düzenlemeler

Direkt olarak düzenlemelerin neler olduğuna geçelim.

  • 12.nesil Intel işlemcilerinde dahili grafik birimlerini devre dışı bırakmadan oyuna girilmesi sorunu giderildi.
  • Bellek sızıntısına neden olan bir arayüz hatası için düzenleme geldi.
  • Eğer oyunda GPU yanıt süresi uzar ve bu konuda hata alınırsa, yani GPU yanıt vermez hale gelirse kullanıcılara hata mesahjı gösterilmesini sağlayan yeni bir bildirim özelliği eklendi.
  • Oyunu kaydetme işlemi sırasında, herhangi bir nedenden dolayı oyun kayıt edilemezse, artık bir bildirim olarak hata mesajı kullanıcılara gösterilecek.

God of War PC 1.0.2

Bu düzenlemelerin ve yeni bildirim özelliklerinin dışında God of War PC 1.0.2 sürümünün ek bir yenilik getirmediğini görüyoruz. Zaten dediğimiz gibi oyunun optimizasyonu oldukça başarılı bulunmuştu. Gelen güncellemeler de daha çok ufak tefek düzenlemeler ya da ek özellikler üzerine oluyor.

Bundan sonrada güncellemelerin devam edeceği biliniyor. Ama yenilik bazında oyuna bir şey eklenir mi bilemiyoruz. Zira oyun aslında 2018 yapımı ve hikayesi tamamlanmış olan bir oyun. Ama yine de PC özel olarak belki ek içerikler ya da DLC paketleri gelebilir. Bekleyip öğreneceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler