Cumartesi, Nisan 20, 2024

PlayStation Store için Dev İndirimler Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation Store indirim fırsatlarıyla gündemde. Ocak ayında başlayacağı söylenen indirimler sonunda aktif oldu ve %90’ı bulan indirimlerin sunulmaya başladığını gördük.

Birçok ünlü yapımda indirimler olduğunu net olarak görüyoruz. Üstelik sadece PS4 konsol oyunları için de geçerli indirimler yok. Bunun yanında PS5 konsol oyunları için de indirimler görüyoruz.

PlayStation Store İndirimlerinde Alınabilecek Oyunlar

İndirim kapsamında hangi oyunlar var ve indirim oranları ne seviyede bu konuda da detaylara bakacağız. Birkaç oyun için de tavsiyede bulunalım istiyorum. Bu dönemde kaçırılmayacak fiyatlara iyi oyunlar var.

Kaçırmayın: AMD Radeon Adrenalin 22.1.2 Yayınlandı

İndirimde olan oyunlar içerisinde seçtiğimiz yapımlara ve yeni fiyatlarına geçelim.

PlayStation Store indirimleri

Assasin’s Creed Odyssey Deluxe Edition – Genişletilmiş paket olarak karşımıza çıkan oyun normalde 539 TL gibi bir fiyata satılıyor. Ama PS4 versiyonu için şu an fiyat 123 TL seviyesine inmiş durumda.

Need For Speed Heat – Normal fiyatı 869 TL gibi oldukça yüksek olan oyunun bu indirim dönemindeki fiyatı ise 173 TL olarak açıklandı. %80 civarında bir indirim söz konusu.

Star Wars Battlefront II – Normal fiyatı 134 TL civarında olan oyun %75 indirimle beraber 33 TL gibi bir fiyatla satışa sunuldu.

Call of Duty Black Ops III Zombies Chronicles Edition – 254 TL olan oyunun fiyatı şu sıralar 71 TL.

Civilization VI Platinum Edition – Normal fiyatı 439 TL gibi oldukça yüksek olan oyunun şu sıralar fiyatı ise indirimle 175 TL civarında.

PlayStation Store indirimleri tüm hızıyla devam ediyor. İndirimlerin başka hangi oyunlar için geçerli olduğunu merak ediyor ve indirim sayfasını görmek istiyorsanız, burada yer alan bağlantıyı kontrol edebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler