Cumartesi, Nisan 27, 2024

Galaxy S21 FE Sonrası Note Serisi Ölebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2021 yılını dolu dolu geçiren Samsung, sürekli yeni tanıtımlar yapmaya başladı. S21 modelleri bir yana orta segment için de yeni Galaxy A modelleri geldi. Yeni bir sızıntıya göreyse marka bu yıl daha çok ürün tanıtacak. Bunlardan birisi de Galaxy S21 FE olacak.

Buraya kadar her şey normal gibi gözüküyor. Yeni FE modelinin gelmesi de normal. Fakat iddialara göre bu modelin gelmesiyle beraber sevilen Note serisinin de sonu gelecek.

Galaxy S21 FE, Ağustos ayında tanıtılacak!

İddiaların kaynağı Evan Blass. Ünlü isim etkinlik takvimi ve etkinlikte sunulacak ürünlerin hangileri olduğunu gösteren bir görsel paylaştı. Bu görsele göre marka ardı ardına tanıtımlar yapacak.

Fakat Ağustos tanıtımında sadece Galaxy S21 FE modellerinin sunulacağı görülüyor. Biliyoruz ki her Ağustos tanıtımında Note serisine yeni bir üye ekleniyor. Bu sene ise böyle bir model gözükmüyor.

Galaxy S21 FE

Zaten bir süredir Note serisinin tarihin raflarına kaldırılacağı iddia ediliyordu. Niye çünkü ana amiral gemisi modelinde de kalem desteği kullanıldı. Note serisinin bir anlamı kalmadı ya da esprisi kalmadı diyelim.

Galaxy S21 FE

Haliyle bu iddia doğru olabilir ve sadece S21 FE serisi gelebilir. Yine de bir umut bırakalım ve Samsung’un tanıtımını görelim diyelim. Şurada çok bir zaman kalmadı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler