Cuma, Nisan 26, 2024

Galaxy S22 Etkinliği Duyuruldu! Yeni Video Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın en büyük rakibi Samsung, kartları açıyor. Bu sene savaşı başlatacak olan akıllı telefon serisi için beklenen duyuru yapıldı. Galaxy S22 etkinliği çok kısa bir süre sonra yapılacak ve tüm seriyle tanışma fırsatını bulmuş olacağız.

Etkinlik için duyurunun etkileyici bir videoyla beraber yapıldığını da belirterek, geçelim diğer detaylara.

Galaxy S22 Etkinliği Şubat Ayında Olacak

Yeni akıllı telefonların tanıtılacağı lansman için hala kesin bir gün verilmediğini belirtelim. Şu an tüm sızıntılar ve beklentiler 8 Şubat tarihini gösteriyor. Samsung, etkinliğin Şubat ayında olacağını belirtiyor ama net tarih için bir açıklama daha bekliyoruz.

Kaçırmayın: Epic Games Haftanın Ücretsiz Oyunu Relicta

Paylaşılan videoya gelince, en çok dikkatimi çeken şey iki telefonun birleşmesi oldu. Videoda gölgeler içerisinden iki ayrı telefon modeli geliyor. Biri kavisli bir yapıda ve birisi de daha düz çerçevelere sahip.

Videoda iki modelin birleştirildiğini ve tek bir telefon olarak geldiğini görüyoruz. Burada şöyle bir yorum yapabiliriz. Ayrı bir Note serisi olmayabilir. Note serisi ile Galaxy S22 serisinin birleştirildiğini görebiliriz.

https://youtu.be/W_kk-AfcbNI

Zaten iddialar bu yöndeydi. Note serisinin özelliklerini de karşılayacak iddialı S serisi akıllı telefonlarla karşılaşacağımız söyleniyordu. Hala resmi bir şey yok ama paylaşılan video bana bu konuda iddialar doğruymuş hissi verdi. Tanıtımdan sonra netlik kazanacaktır elbet ama şimdiden sızıntıları da takip etmek lazım.

Android’in kralı olarak gösterilen Samsung’un atacağı adımlar, akıllı telefon sektörünün tamamını etkiliyor. Böyle düşünecek olursak, yeni modellerin önemi de biraz daha artıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler