Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Galaxy S24 için Resmi Açıklama Geldi! Geri Sayım Başlasın

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefonlarda liste başı modeller arasındaki yerini almasını beklediğimiz Samsung Galaxy S24 serisi için bekleyiş sona erdi. Samsung’un resmi açıklamasına göre çok yakında SamsungUnpacked etkinliğini göreceğiz.

Gelin hem etkinlik konusunda yapılan tarih açıklamalarını bir değerlendirelim hem de ilk paylaşımlardan elde ettiğimiz çıkarımları tartışalım.

Samsung Galaxy S24 Serisi 17 Ocak Tarihinde Geliyor

Resmi paylaşımda yer alan 13 saniyelik videoya baktığımız zaman, Galaxy AI vurgusunun yapıldığını görüyoruz. Daha önce sızıntılarda da akıllı telefon isimlendirmesinin değişeceğini ve artık telefonların “AI Phone” olarak anılacağını duymuştuk.

Resmi videoda bu sızıntıları doğruladı diyebiliriz. Tabii ki yapay zekanın sınırlarının ne boyutta olacağı henüz net değil. Akıllı telefon deneyimini yeniden tanımlayacak artılar da görebiliriz. Bunun için biraz daha beklememiz gerekecek.

Dikkat çeken diğer paylaşım telefonların kameralarını vurgulayan görseller oldu. Yan yana 3 kameranın yer aldığı afiş görselinde “Galaxy AI ile Zoom geliyor” ifadesine yer verildiğini görmekteyiz. Yapay zekanın kameralar üzerinde de doğrudan etkili olacağı anlaşılıyor.

Tüm bu ipuçları gösteriyor ki beklenen seri Samsung Galaxy S24, sektörün en çok konuşulan modelleri arasında yer alacak. Telefonların teknik özelliklerinin ve yapay zeka artısının detaylarının belli olacağı tanıtım ise 17 Ocak tarihinde yapılacak.

Samsung Galaxy S24

Tabii ki tüm özellikler dışında merakla beklediğimiz bir diğer nokta da fiyat. Tanıtımın hemen sonrasında ön siparişlerin başlamasını ve fiyatların açıklanmasını bekliyoruz. Ülkemiz için serinin fiyatının ne olacağını da yine tanıtımın hemen arkasından görmüş olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler