Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Samsung Galaxy S24 Mağazalarda Sergilenmeye Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, Android’in yeni kralını piyasaya sunmaya hazır. iPhone 15 serisine rakip olarak gelecek yeni akıllı telefon serisi Samsung Galaxy S24 modelleri olacak. 17 Ocak lansmanının hemen sonrasında satışa da çıkması beklenen akıllı telefonlar için çok bir sır kalmadığını da söyleyebiliriz.

Zira tanıtımdan önce yeni modeller için önemli sızıntılar gerçekleşti. Gerek tasarım anlamında gerekse de teknik özellikler anlamında peşi sıra gelen sızıntılar sürprizi biraz kaçırmış oldu.

Artık telefonlar için önemli bilgilerin ortaya çıkmasından mı yoksa erken başlayan bir PR çalışmasından mı bilinmez ama Samsung’un kendi mağazalarında da yeni seri için posterleri sergilemeye başladığı ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S24 Ultra, Posterlerde Yerini Aldı

Markanın Brezilya’daki mağazalarında Galaxy S24 Ultra’nın poster görsellerine yer verildiğini görüyoruz. Posterler bu zamana kadar sızan tasarımı da doğrular nitelikte. Üst üste sıralı geniş 3 arka kamera ve hemen yanında yer alan 2 lensle beraber seri, tanıdık tasarım dilini yansıtmaya devam edecek.

Samsung Galaxy S24

Ön Siparişe Özel Avantajlar Sunulacak

Yapay zeka artısını öne çıkaracak ve akıllı telefon tanımını yenileyecek olan seri için ön sipariş detaylarının da belli olmaya başladığını belirtelim.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi tanıtımdan hemen sonra ön siparişe açılması beklenen akıllı telefonları, ön sipariş üzerinden alan kullanıcılar için aynı fiyata iki katı depolama alanı kampanyasının sunulacağı belirtiliyor.

Bunun dışında ön sipariş üzerinden satın alım yapan kullanıcılara Galaxy Watch akıllı saatlerde ve Galaxy Buds kulaklıklarda kullanılabilecek ek indirimlerin sunulacağı da iddia edildi.

Tabii ki tanıtımdan önce bu konuda resmi bilgiler ortaya çıktı demek doğru olmayacak. Bir kez daha hatırlatalım ki şu an için bunların hepsi iddialardan ibaret. 17 Ocak sonrasında seri için belirtilen iddialar gerçek mi değil mi öğrenmiş olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler