Cumartesi, Mayıs 18, 2024

Xiaomi Redmi Note 13 5G Fiyatı Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin en popüler serilerinden biri olan Redmi Note serisi için yeni modeller yolda. 4 Ocak itibariyle düzenlenecek olan tanıtımla beraber seri 3 farklı model ile piyasaya sunulacak. Artık tanıtımı için sayılı günlerin kaldığı Xiaomi Redmi Note 13 5G serisi için sır perdeleri de bir bir aralanıyor. En son yeni akıllı telefonlarda fiyatlandırmanın nasıl olacağı ortaya çıktı.

Paylaşılan fiyat tablosuna bakacak olursak serinin her modeli, rekabetçi bir satış fiyatı anlayışıyla karşımıza çıkacak. Temel versiyon ise en iyi fiyat performans akıllı telefonlar arasında yer alacak gibi duruyor.

Xiaomi Redmi Note 13 5G Fiyatı Nasıl Olacak?

Sızdırılan listeye göre 3 ayrı model ve bu modellerin farklı versiyonları olacak. Temel akıllı telefonda 6 GB, 8 GB ve 12 GB RAM seçeneklerini göreceğiz. RAM ve depolama alanına göre sıralı bir şekilde bu modelin fiyatları 250 dolar, 276 dolar ve 300 dolar seviyesinde olacak.

Bir üst model olarak gelecek Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G serisinde ise sadece 8 GB RAM ve 12 GB RAM seçeneği göreceğiz. 128 GB, 256 GB ve 12 GB RAM ile 256 GB depolama alanı alternatifleri sunulacak. Yine fiyatlar sıralı bir şekilde 348 dolar, 370 dolar ve 396 dolar olarak karşımıza çıkacak.

Xiaomi Redmi Note 13 5G

Gelelim son seçeneğe. Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G serinin en güçlü akıllı telefonu olacak. Bu modelde RAM kısmında sadece 12 GB seçeneği sunulacak. 256 GB ve 512 GB olmak üzere iki ayrı depolama alanı yer aldığını göreceğiz. Sırasıyla modelin fiyatı 432 dolar ve 456 dolar olarak sunulacak.

Xiaomi Redmi Note 13 5G fiyatları için sızan bilgiler bunlar. Zaten çok uzun bir zaman kalmadı. 4 Ocak itibariyle yeni akıllı telefonlar karşımıza çıkmış olacak. Fiyatların ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu da görmüş olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler