Cumartesi, Nisan 20, 2024

Galaxy Tab S7 için ‘İkincil Ekran’ Desteği Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, One UI 3 güncellemesini Samsung Galaxy Tab S7 ve S7 + için kullanıma sunuyor ve iPad kullanıcılarının aşina olduğu bir dizi özellik sunuyor, bunlardan en ilginci ise Samsung’un İkinci Ekran özelliği. Eğer bir iPad tablete sahipseniz bunu Mac’iniz ile bağlantı kurdurarak bir monitöre dönüştürebiliyorsunuz ama bu noktada cihazın dokunmatik özelliğini kullanamıyorsunuz.

OneUI 3 sürümü ile gelen bu özellik, Samsung Galaxy Tab S7 veya S7 + cihazınızı bir dizi farklı mod aracılığıyla dizüstü bilgisayarınıza bağlayarak ekran alanınızı kolayca genişletmenize olanak tanır. Genişletme modu, Windows bilgisayarınıza bağlanmanıza ve her ekranda iki farklı uygulama üzerinde çalışmanıza olanak tanır.

Samsung Galaxy Tab S7 1594727866 0 12.jpg
Galaxy Tab S7 için 'İkincil Ekran' Desteği Geldi 2

Özellikle üretkenlik uygulamalarını çokça kullanan kişiler, öğrenciler, yayıncılar ve ikinci bir monitöre ihtiyaç duyupta elinde tableti olanlar için oldukça kullanışlı bir güncelleme. Yinelenen mod, Windows 10 ekranınızı tabletle çoğaltır ve S-Pen gibi yalnızca tabletlere özgü özellikleri kullanmanıza veya tableti sunumlar için kullanmanıza izin veriyor. Dokunmatik özelliğinin bu modda çalışabiliyor olması rakibi iPad için oldukça güzel bir gelişme

Bu özellik, WiDi (Kablosuz Ekran) özellikli Windows 10 bilgisayar modelleri ve Windows 10 sürümü olarak v.2004 veya üstünü gerektirir ve yalnızca aşağıda listelediğimiz Samsung dizüstü bilgisayarlarla uyumludur:

  • Samsung Galaxy Book Flex2, Galaxy Book Flex2 5G, Galaxy Book Flex, Galaxy Book Flex alfa,
  • Galaxy Book Ion2, Galaxy Book Ion, Galaxy Book S, Samsung Notebook Plus2 ve Windows 10 OS çalıştıran Samsung Notebook Plus.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler