Perşembe, Mayıs 2, 2024

Galaxy Watch 6 Classic Tasarımı Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Galaxy Watch 6 Classic, eğer bir sürpriz olmazsa yıl sonuna doğru raflardaki yerini almaya başlayacak. Henüz resmi açıklamalar yapılmasa da giderek yaklaştığı bilinen akıllı saat için bugün ise önemli bir sızıntı gerçekleşti.

Saatin tasarımının nasıl olacağı konusunda fikir veren sızıntıya göre yeni modelde de eski neslin çok benzer bir yapısını göreceğiz.

Galaxy Watch 6 Classic Neler Sunacak?

Yeni render görüntülerine göre saat büyük oranda, eski nesli yansıtacak tasarım yapısıyla beraber gelecek. Kasa büyük oranda benzer tasarım yapısıyla gelecek ve dairesel kasa tasarımı tercih edilecek.

Hemen yan kısımlarda da fiziksel butonların kullanıldığını görmek mümkün olacak. Bunun dışında kordon kısmına baktığımız zaman manyetik bağlantı sunan ama standart silikon olan bir kordon göreceğiz.

Samsung çerçeve kısmında da geçmişe dönecek gibi duruyor. Zira modelde dönebilen dış çerçevenin kullanılacağı ve bu çerçevenin de 1,47 inçlik Super AMOLED bir ekrana eşlik edeceği bilgisi var.

Galaxy Watch 6 Classic

Birçok kez raporlarda da yer aldığı gibi ekranın çözünürlük değeri ise 470 x 470 piksel olarak yer alacak.

Saatin arka kısmına baktığımız zaman, tansiyon ölçümü gibi işlevler için bir PPG sensörünün ve kalp atış sensörlerinin konumlandırılacağını görüyoruz. EKG gibi sensörlere ek olarak Galaxy Watch 6 Classic, sıcaklık sensörü gibi önemli sensörlere de sahip olacak.

5nm üretim sürecinden çıkan Exynos W980 işlemcisinden güç olacak olan yeni akıllı saat için sızan özellikler şimdilik bunlar. Bu özellikler dışında saatin net olarak ne zaman tanıtılacağına ilişkin bilgiler de henüz gelmiş değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler