Cumartesi, Nisan 20, 2024

Galaxy Watch Active 4 Ailesi Hakkında Yeni Sızıntılar!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz sene Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy Watch 3 isimli akıllı saatini piyasaya sürdü ve akıllı saat insanların beklentilerini oldukça karşıladı. Bu da Samsung’a halefini piyasaya sürmek için sağlam bir neden veriyor. Eh, şirket çoktan üzerinde çalışmaya başladı, aslında yaklaşan Galaxy Watch 4 modeli geliştirmenin son aşamalarında gibi görünüyor çünkü analist Ice Universe’e göre Galaxy Watch 3 halefinin lansmanına az bir süre kaldı.

Ortaya atılan tahminlere inanılırsa, Galaxy Watch 4, tam çıkış tarihinden bahsetmemiş olsa da 2021 yılının 2. çeyreğinde tanıtılacak. Galaxy Watch 4’ün yanı sıra Samsung, aynı çeyrekte Galaxy Watch Active 4’ü (evet doğru duydunuz, Watch Active 3 olarak adlandırılmayacak) piyasaya sürmeyi planlıyor. Ancak, Samsung’un bu iki akıllı saati aynı gün piyasaya sürüp sürmeyeceği belli değil.

Samsung Galaxy Watch 3
Galaxy Watch Active 4 Ailesi Hakkında Yeni Sızıntılar! 2

Maalesef ki Galaxy Watch 4 hakkında henüz internete sızmış bilgiler yok, ancak teknik özellikleriyle ilgili bazı bilgiye dayalı tahminlerde bulunabiliriz. Akıllı saatin farklı boyutlarda satışa sunulmasını bekliyoruz ve isteğe bağlı olarak LTE desteği ile birlikte gelebilir. Diğer özellikler arasında bir kalp atış hızı monitörü, bir EKG, GPS ve dairesel bir AMOLED ekran olabilir. Ve bazı söylentilere göre Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 3’ün aksine Google’ın WearOS işletim sistemine sahip olacak. Söylentilere göre Samsung’un gelecekteki tüm akıllı saatleri TizenOS değil WearOS ile geliyor olacak.

Öte yandan Galaxy Watch Active 4’ün Watch 4’ten çok farklı olması beklenmiyor, ancak tasarımlar ve özellikler açısından bazı küçük farklılıklar görebiliriz. Ve Watch 4 gibi Watch Active 4 modeli de WearOS işletim sistemi ile gelebilir. Yine bunlar, bu noktada sadece spekülasyonlardan ibaret, bu nedenle Samsung’un yeni nesil akıllı saatleriyle ilgili havayı temizleme edasıyla bir lansman yapmasını beklemek en iyisi olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler