Cuma, Mart 29, 2024

Game Of Thrones – Mektupta Ne Yazıyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yazıyı okumaya başlamadan önce belirtmeliyim ki, bu yazı Game of Thrones 7.Sezon 5.Bölüm hakkında ağır spoiler içermektedir. Her bölümünü heyecanla ve bir solukta seyrettiğimiz Game of Thrones 7.Sezon 5.Bölümünde öyle bir sahne vardı ki her birimizi meraklandırdı. Mektupta Ne Yazıyor? Arya’nın odayı didik didik ederek bulduğu Serçeparmak’ın gizlediği o mektupta ne yazıyor? Bu noktadan sonra spoiler yemek istemeyenler lütfen yazıdan ayrılınız, mesuliyet kabul etmiyorum.

Kafamızı allak bullak eden ve Arya’nın şok olduğu o mektup aslında Lannister’ların ilk sezonda Sansa’ya zorla yazdırdığı mektuptan başka bir şey değildi. Kardeşi Robb’a tam manasıyla bir çağrı niteliğinde olan mektupta, Sansa; Robb’un Joffrey’e bağlılık yemini etmesini istiyordu. Ah bu Sansa! Bir türlü kanım ısınmıyor şu kıza!

game of thrones mektupta ne yaziyor pch

Sansa ve Arya arasında zaten gerim gerim gerilen bir ortam varken üzerine bir de Serçeparmak tuz biber ekti. Arya’nın kendisini takip ettiğini fark eden Serçeparmak yine bir oyun oynayarak Arya’nın hiç bir şekilde anlamadan yemi yutmasını sağladı. Peki amacı neydi? Sansa’yı sözde seven Serçeparmak neden o mektubu Arya’nın görmesini istedi? Ya da iki kız kardeş yemi yutmuş gibi mi yaptı? Mevzu bahis Game of Thrones olunca basitçe çözümlemek çok zor oluyor. Daha fazla kafa açmadan gelin bakalım Sansa, o mektupta ne yazmış hep beraber okuyalım.

Sansa:

“Robb, sana üzgün bir şekilde yazıyorum. Kralımız Robert vefat etti. Yaban domuzu avlarken aldığı yaralardan dolayı öldü. Babamız ihanetten suçlanıyor. Robert’ın kardeşleriyle birlikte sevdiceğim Joffrey’e karşı hain planlar yaptılar ve onun tahtını çalmaya kalktılar. Lannister’lar bana iyi bakıyorlar ve rahat etmem için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Sana yalvarıyorum, lütfen Kral Toprakları’na gel ve Kral Joffrey’e sadakat yemini et. Lannister ve Stark gibi iki büyük aileinin arasına kavga sokma. Sadık kardeşin, Sansa.”

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler