Cuma, Nisan 26, 2024

Mr.Robot 3.Sezon Tanıtım Fragmanı Yayımlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mr.Robot 3.Sezon Tanıtım Fragmanı nihayet bugün yayımlandı.

Bazen bölümlerini sıkılarak izlediğimiz ama gittikçe artan ve sırları çözülen dizinin 3.sezon çekimleri başlamıştı. Nihayet bugün 3.sezon fragmanı geldi. Haliyle benim gibi Mr.Robot hayranları bu habere oldukça sevinmiştir diyebiliriz.

Genel itibariyle çevremde olsun başka insanlar olsun 1.sezonu izleyip bırakmışlar. Hatta 1 bölüm izleyip “böyle hacker dizisi olur mu” diyen de gördüm açıkçası. Aslında dizi psikolojik bir dizi. Her şey sonlara doğru belli oluyor ve gizemli olan her şey çözüme kavuşuyor. Ben izlemiş biri olarak söylemeliyim ki, 2.sezonu izlerken çok fazla şaşırdım ama bir yandan da sıkıldım. 

Dizi, 2.sezonu bitmeden yine bir çok gizli saklı olay ile ara vermişti. Bu sebepten ötürü ben ve benim gibi izleyiciler 3.sezonu merakla beklediğimizi söyleyebilirim.

 Fragmanı sizler için aşağıya bırakıyoruz. Şunu da eklemek istiyorum, fragmana göre dizi 11 Ekimde tekrardan 3.sezon olarak bizlerle buluşacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler