Cuma, Nisan 26, 2024

“Bizim Hikaye” Adlı Shameless Uyarlaması Dizinin Fragmanı Yayımlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shameless adlı yabancı bir dizinin uyarlamasını Türk dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin ilk fragmanı yayımlandı.

Daha öncesinde Türkiye’de popüler olmuş dizilerin başrolünde yer alan Hazal kaya, bu dizi de ise yine başrolde yer alıyor. Hazal kaya ile birlikte Burak Deniz adlı oyuncuda bu dizide başrol konumunda.

Dizi sayfalarında ve film sayfalarında bir çok paylaşım mevcuttu. “Shameless Türk uyarlaması olarak ülkemize gelecek” gibi bir çok söylentiler dolaşıyordu. Neredeyse bütün söylentiler doğru çıktı. Dizi FOX TV’de yayımlanacak.

Shameless dizisini izleyenler bilirler, bu dizinin asıl konusu ve işleyiş tarzı bizim ülkemizde pek alışık olmadığımız senaryolara sahip. Böyle güzel bir dizinin Türkiye uyarlamasında’da güzel bir dizi olmasını umut ediyoruz. 

bizim hikaye dizi fragman pch 1

Fragmanı izleyenlerin yorumlarına şöyle bir göz attım. Genel olarak tepkiler çığ gibi geliyor denilebilir. Çünkü Türkiye’de hep yapılan o senaryodan artık insanlar bıkmış durumda. “Gerçeği gibi olmasa da az buçuk yansıtılsa ne güzel olur” tarzında bir çok yorum mevcut. 

Fragmanı izleyince benimde beklentilerimi karşılamadığını üzülerek söylemeliyim. Eğer ki dizinin bir görünmeyen yüzü varsa o görünmeyen yüzünde benim ve insanların istediği tarzda olması gerçeğidir. Yine de bu işte bir çaba bir uğraş olduğu için onları tebrik etmek gerek. 

Fragmanı sizler için aşağıya bırakıyoruz, izledikten sonra düşüncelerinizi yorum olarak bırakırsanız seviniriz. İyi seyirler…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler