Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Game Of Thrones 7.Sezon 4.Bölüm Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

HBO’nun hacklendiği haberleri yeni yeni yayılıp, internete düşen senaryo daha yeni yeni okunmaya başlanmıştı ki Game Of Thrones 7.Sezon 4.Bölüm Sızdı. Bu sızıntı Game Of Thrones severleri ikiye böldü. Bir kısmı 3 gün önceden izlemenin bir zararı olmayacağını savunurken diğer taraf HBO tarafından yayımlanmasını bekler oldu. Dizinin çevirmeni eşekherif(Cem Özdemir) bile dayanamamış ve sızdırılan bölümü indirip çevirisini tamamlamış. Hal böyle olunca ben de 3 gün önce seyredenlerden oldum.

game of thrones 7 sezon 4 bolum sizdi pch

Edinilen bilgilere göre hackerların elinde Game of Thrones 7.Sezonun tüm bölümleri mevcut. Ve öyle görünüyor ki para koparmaya kararlılar. Diğer tarafa baktığımızda ise hiç de para kaptıracak gibi değiller. İzleyici açısından değerlendirecek olursak eğer, aslında pek de fark etmediğini söyleyebiliriz. Erken seyretmek isteyenler kim ne derse desin sızdırılan bölümleri izlemeye devam edecektir. Ancak görüntülerin 640×360 çözünürlükte olduğunu ve ham görüntüler olduğunu belirtmekte fayda var. Yüksek kalitede seyretmek isteyenler muhakkak HBO’yu beklemelidirler.

Tabi ki akıllara bir de bu sızıntıları HBO’nun planlayabileceği olasılığı geliyor. Finale kadar tüm sızıntıların doğru olarak gösterilip son bölümde farklı bir sonla ters köşe yapması da olası gözüküyor. Tüm bölümlerin aynı anda değil de yayın tarihinden bir iki gün önce verilmesi de bu teoriye bir artı kazandırabilir. Fakat hackerların hala para koparmaya çalıştığını da unutmamak gerekir. Son bölüme kadar tehditkar yaklaşımla tek tek vuruyor da olabilirler. Anlayacağınız işler karışık. Şahsen düşünecek olursam; bir Game of Thrones hastası olarak hem sızıntıları hem de asıl bölümleri zevkle seyredebilirim. HBO-Hacker savaşında(?) önümüzdeki günlerde neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler