Cumartesi, Nisan 27, 2024

BİM Senna 32SN6000H Android TV Özellikleri Neler? Fiyatı Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

BİM akıllı televizyonlar için düzenli olarak satış kampanyaları yapıyor. Özellikle uygun fiyatlı modeller, kullanıcıların da bir hayli ilgisini çekiyor. İşte yine böyle bir kampanya sunulmuş durumda. Bu kez market zinciri Senna 32SN6000H Android TV modelini satışa çıkarıyor.

Uygun fiyatlı modelin özellikleri neler? Fiyat avantajı noktasında bir artı var mı? Detaylarıyla bakalım.

BİM Senna 32SN6000H Android TV Özellikleri Neler?

Her ne kadar fiyatı uygun olsa da akıllı televizyonun özelliklerinin standart olduğunu söylemek gerekiyor. Seride 32 inçlik bir ekran boyutu sunuluyor. LED panel ile gelen televizyon 82 cm boyutunda. Buna karşın çözünürlük değerinin ise alıştığımız çözünürlük değerinden farklı olduğunu görüyoruz. Zira 1366 X 768 HD çözünürlük var.

Genelde bu tip televizyonlarda Full HD çözünürlük değerinin sunulduğunu görürüz ama Senna 32SN6000H modeli için bu geçerli olmamış. Çözünürlük değerinin düşük olması belki de televizyonu tercih edecekler için en büyük olumsuz etken olacak.

Senna 32SN6000H Android TV

Bunun dışında panelde 200 Hz yenileme hızına yer veriliyor. Android TV özelliklerinin bulunması ve dahili uydu alıcısının olması da bir artı. Android TV özellikleri sayesinde dahili olarak Netflix, Youtube, Prime Video gibi uygulamalar yüklü olarak geliyor.

Ses sistemi kısmında ise Senna 32SN6000H, 2 adet 10W hoparlörle beraber geliyor. Yeterli mi derseniz bu seviyede bir televizyon için yeterli diyebiliriz.

BİM Senna 32SN6000H Fiyatı ve Stok Adedi  

Televizyonun fiyatı 4.299 TL olarak belirlenmiş. Full HD çözünürlük değeri sunmayan bir televizyon için bu fiyat ne kadar tercih edilebilir bir fiyat olarak gözüküyor tartışılır.

Bu arada satışların 19 Ocak yani bugün başlayacağını ve stok adedinin de 4.750 olduğunu ekleyelim. Ayrıca aktüel sayfasını kontrol ettiğimiz zaman televizyon için 2 yıl garanti sunulduğunu görüyoruz onu da ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

23 YORUMLAR

  1. cihazın üreticisi kimdir o bile belli değil! piyasa elektronik çöplüğüne dönmüş durumda! .Tv ler ile ilgili çok mağduriyet söz konusu! insanlar tüketici hakem heyeti ve mahkemelerde perişanlar! üretimde kalite 0. inanın yeni tüplü tv üretilse hemen alırım!

  2. iyi günler ben bu bimdeki senna televizyonu aldımda uydu dahili olduğu için çanaktan kalosuz yararlanabiliyoruz değilmi? ben bunu kablosuz olarak bağlayamadım bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

  3. Öncelikle Netflix izlemek için almıştım, uygulamadan yön tuşları ile açmak mümkün değil. Ortadaki okların altında, ortadaki Mausu çalıştırarak oku hareket ettirerek açabilirsiniz.
    Kanal taşımak en zor şey, taşınıyor ama oldukça zahmetli, tek tek taşınacak.

    • Kanalntaşıma için tkgs kapalı yada özelleştirilmiş ayarda olmalı sonra kanal izlerken ok ye bas solda kanal kşstesi açılır kırmızıya basıp kanal yöneticisine gir. Kanal taşıma silme vs ıradan yapabilirsin

  4. Aldım ama Kesinlikle tavsiye etmiyorum tv cok hafif malzeme kalitesinden belli elle tv yi kuş gibi kaldırıyorsunuz kanal taşıma dert wifi internet alıcîsına tv 7.8 metre ve televizyon interneti cekmiyor tv üzerindeki işletimci çok kötü gidin 2 bin TL daha fazla verin ama adam gibi televizyon alın

  5. ben gayet memnunum tv cok guzel az para muhteşem performans wifide, you tubeye girmede kanal tasimada hic bir sıkıntı yok alan kisi pisman olmaz. Tvyi kendin kolaylikla kurabiliyorsun bosuna kurulum ücreti odemeye gerek kalmadan.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler