Cumartesi, Temmuz 27, 2024

tvOS 15.6 Yayınlandı: Neler Geldi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Apple, iki gün önce Apple TV cihazları için tvOS 15.6 sürümünü yayınladı, en son iki ay önce yayınladığı tvOS 15.5’de yaşanılan sorunları giderirken iyileştirmeler sunuyor. Gelin hep birlikte güncellemenin içeriğine bakalım.

tvOS 15.6, Ayarlar uygulamasının Sistem menüsünün Yazılım Güncelleme alt menüsü üzerinden Apple TV sisteminden doğrudan indirilebilir. Eğer Otomatik Yazılım Güncellemeleri özelliğiniz etkinse zaten cihazınız otomatik olarak güncellenmiştir.

Herhangi bir yenilik yok fakat önemli

tv os pch
tvOS 15.6 Yayınlandı: Neler Geldi? 2

Genellikle Apple’ın yayınladığı tvOS güncellemeleri oldukça küçük ölçeklidir yani dışa dönük büyük değişiklikler yerine hata düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri ve ufak tefek ince ayarlar sunar. tvOS 15.6’nın Beta Test Grubundaki kullanıcılar bu sürümde herhangi bir yeni özellik keşfetmediler.

Apple’ın tvOS 15.6 yazılım güncellemesi ile ilgili sürüm notlarına baktığımız zaman mevzubahis güncellemenin “genel performans ve kararlılık iyileştirmeleri” içerdiği belirtiliyor. Cihazın sağlığı için mutlaka yüklemekte fayda var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler