Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xiaomi TV ES Pro 2022 Serisi Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Xiaomi, bugün erken saatlerde Çin’de yeni nesil televizyon modellerini tanıttı; 55 inç, 65 inç ve 75 inç akıllı televizyonlardan oluşan TV ES Pro ailesi, 120Hz MEMC yenileme hızı, HDR desteği, Dolby Vision ses teknolojisi ve çok bölgeli arka ışık aydınlatmasının yanı sıra 700 nit’e kadar tepe parlaklık sunuyor.

Xiaomi TV ES Pro 2022 modelleri ayrıca Dolby Atmos özellikli 25W hoparlörlere sahipken 3GB RAM ve 32GB Dahili Depolama Alanı sunuyor. Akıllı televizyon gücünü dört çekirdekli Cortex-A73 yonga setinden alıyor ve yazılım tarafında Xiaomi’nin PatchWall Kullanıcı arayüzüne sahip Android TV 11 işletim sistemini çalıştırıyor.

Fiyatı ne kadar?

Giriş/Çıkış tarafında ise iki adet HDMI 2.0 bağlantı noktası, bir adet HDMI 2.1 bağlantı noktası ve iki adet USB 2.0 bağlantı noktası yer alırken internete kablolu olarak bağlanabilmeniz için ethernet girişi bulunuyor. Aynı zamanda daha üstün ses teknolojileri kullanmak için S/PDF kulaklık jakı girişi de mevcut.

Xiaomi TV ES Pro 2022’nin 55 inçlik modeli 3599 Çin Yuanı fiyat etiketine sahip olurken 65 inçlik modlei 4599 Çin Yuanı, 75 inçlik modeli ise 7499 Çin Yuanı fiyat etiketine sahip olacak. Akıllı televizyonların henüz küresel pazarlara girip girmeyeceği resmi olarak açıklanmadı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler