Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus TV Y Series 50 Y1S Pro Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticilerinden OnePlus, Nisan ayında 43 inç ekran boyutuna OnePlus TV Y Serisi Y1S Pro televizyon modelini tanıtmış ve piyasaya sürmüştü ve şirket şimdi OnePlus TV Y Serisi 50 Y1S Pro modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Amazon’un ve OnePlus’ın Hindistan web sitelerinde ortaya çıkan tanıtım sayfaları sayesinde akıllı televizyona ait bilgilere artık sahibiz.

OnePlus tV Y Serisi 50 Y1S Pro, önceki 43 inçlik model ile aynı görünüyor fakat 10 bit renk derinliğine sunan 4K çözünürlüklü ekran sunacak ayrıca MEMC teknolojisi ve HDR10 desteği ile birlikte gelirken ses deneyimi konusunda Dolby Audio destekli 24W hoparlörlere sahip olacak.

50 inç boyutunda ekrana sahip olan Y1S Pro, ekosistem deneyimi için diğer OnePlus cihazları ile sorunsuz bağlantı sunacak ve ayrıca Akıllı Ses Kontrolü sayesinde OnePlus Watch ile televizyonun sesini dilediğiniz gibi ayarlayabileceksiniz. Bunlara ek olarak akıllı televizyonda Uyku Algılama teknolojisi de yer alacak.

Şirket, OnePlus TV Y Series 50 Y1S Pro’nun tam olarak ne zaman tanıtılacağını henüz açıklama fakat akıllı televizyonun 27 Haziran’da Hindistan’da Nord 2T akıllı telefon modeli ile piyasaya çıkacağı söyleniliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler