Salı, Nisan 16, 2024

Xiaomi’den Uygun Fiyatlı Televizyon!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon piyasasında “Çinli firma” denildiği zaman hemen hemen hepimizin aklına gelen ilk markalardan birisi tartışmasız bir şekilde Xiaomi‘dir. Birçoğumuz Çinli firmalara pek güvenilir bakmasak bile Xiaomi‘yi gönül rahatlığı ile tercih edebiliyor, cihalarını satın alabiliyoruz. Xiaomi bu sefer Çinli televizyon sektöründe kendini tepelere çıkartmak istiyor zira bu televizyon uygun fiyatı ve bu fiyata adeta bulunmaz nimetleri ile çok ilgi çekecek gibi görünüyor. Şimdi dilerseniz bu uygun fiyatlı televizyonun özelliklerine yakından bakalım :

                   Bu Televizyon Uygun Fiyatlılar Arasında En İyisi Olmaya Aday !

32 inç büyüklüğünde 1366×768 çözünürlüğünde 60 Hz tazleme hızı, 6.2 ms gecikme süresi ve 3000:1 kontrast oranı ile fiyatına göre gayet iyi bir ekran karşılıyor bizleri. Ayrıca televizyonun ekranı 178° kadar görüş açısı sunabiliyor.

Xiaomi‘nin yeni televizyonunun asıl öne çıktığı özellik bu değil aslında, Xiaomi‘nin MIUI arayüzü üzerine kurulmuş Android bir TV görüyoruz. Android bir televizyon olması dolayısıyla hem ethernet (kablolu internet çıkışı) hem de herhangi bir adaptöre ihtihaç duymadan kullanabileceğiniz 802.11n Wifi desteği bulunuyor.

4GB depolama ve 1GB ram’e sahip televizyonda 1.5GHz hızında Amlogic T962-SX işlemcisi (Bu işlemci Cortex A53 Tabanlı) can verdiği televizyonda bu işlemciye entegre olarak 750MHz hızında çalışan Mali-450MP3 GPU’su eşlik ediyor.

2×5 Watt’dan oluşan stereo hoparlör, 2 tane HDMI çıkışı, AV çıkışı ve 1 tane USB çıkışı ile gayet geniş bir giriş-çıkış yelpazesine sahip. 23 Temmuz‘da satışa çıkacak olan Xiaomi’nin yeni televizyonu 1099 yuan yani 570 TL‘den piyasaya sürülecek.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler