Perşembe, Nisan 25, 2024

Game Pass’e 60 Adet EA Play Oyunu Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

18 Mart’tan itibaren Xbox Game Pass Ultimate üyeleri, konsol hizmetiyle uyumlu 60’tan fazla EA Play oyununa erişim sağlayabilecek. EA Play oyunları bilgisayar için Microsoft Store’da “Rosebud” adı altında listeleniyordu. Neyse ki bu gizemin çözülmesi için uzun süre beklemek zorunda kalmadık, Xbox bugün EA Play’in bilgisayar hizmetine katıldığını duyurdu.

Xbox Game Pass Ekibinin bir Xbox Wire haber gönderisinde, “Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA 20, Titanfall 2 ve Need for Speed ​​Heat gibi EA’nın en büyük ve en iyi 60 oyunundan fazlasının” satışa sunulacağı duyuruldu. 18 Mart tarihinden itibaren yani yarın Xbox Game Pass Ultimate üyeleri platforma gelecek oyunlardan faydalanabilecek.

the falconeer final fantasy XII ve daha bircok oyun bu ay xbox game passe geliyor kapak resmi
Game Pass'e 60 Adet EA Play Oyunu Geliyor! 2

Eklenecek 60’tan fazla oyunda “Battlefield, Madden NFL, Command & Conquer ve The Sims gibi EA Play’in en popüler serilerinden bazılarının oyunları” da yer alıyor. Ayrıca “Altın Takım Fantezi MUT paketleri ve Madden 21 için bir EA Play Kutlama Paketi, Apex Efsaneleri için N7 Silah Büyüsü ve daha fazlası” gibi ödüller ve bonuslar da bu gelecek oyunlar arasında yer alıyor. Şu anda eklenen 60 EA Play oyununun tam listesine sahip değiliz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler