Cuma, Nisan 26, 2024

GearBest 11.11 Cuma İndiriminde Neler Var ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından birisi olan GearBest her sene düzenlemiş olduğu büyük indirimi bu sene de tekrar ediyor. 11.11.2016 Cuma (Kara Cuma) olarak adlandırılan bu büyük indirimde hem bedava kupon hem de indirim kazanılabiliyor.

Sistem Nasıl İşliyor ?

GearBest 11.11 indirimi için belirlemiş olduğu ürünleri tek bir sayfa içerisinde toplamış. Bu sayfada ürünleri sosyal medya üzerinden paylaşarak hediye indirim kuponu kazanabiliyorsunuz. Eğer şansınız varsa Xiaomi Mi5 akıllı bileklik de kazanabiliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken aşağıdaki resimde de görmüş olduğunuz üzere istediğiniz bir ürünün içerisine girerek sosyal medya platformlarında paylaşmak. Ne kadar çok paylaşırsanız, o kadar çok indirim ve kupon kazanabiliyorsunuz.

gearbest-11-11-indirim-002

Paylaştığınız ürünleri kendi profilinize giriş yaparak detayları görebiliyorsunuz. Açıkçası GearBest‘te daha önceden pek çok alışveriş deneyimim olmuştu. Normalde Türkiye’ye ortalama 15 günde kargo gönderdikleri için ve gelmeyen kargolarda yada hasarlı kargolarda para iadesi yaptıkları için tercih ediyorum diyebilirim. Böyle indirimler de üstüne gelince gerçekten cep yakmıyor ve kısa sürede elinizde oluyor.

gearbest-11-11-indirim

Sosyal medya üzerinden paylaşımlarınızı tamamladıktan sonra, hemen üstteki görselde kimlerin ne kadar indirim ve kupon kazandığını görebiliyorsunuz. Sizin de mail adresinizin belli bir kısmı gizlenerek buraya düşüyor. Saniyede değişen bu sistemde kişilerin hangi hediyeleri veya indirimleri kazandığı görülebiliyor.

NOT: Türkiye’den sipariş verirken cep telefonu, bilgisayar veya benzeri elektronik aletleri satın almamaya özen gösterin. Bu tür ürünler Türkiye’ye gelmediği gibi, 70 doları aştığınız taktirde gümrükte size ekstra vergi alınabiliyor. Örnek vermek gerekirse 70 dolarlık bir üründe 5 dolar vergi ödüyorsunuz.

gearbest-11-11-indirim-003
Bu büyük indirimden faydalanmak isterseniz buraya tıklayarak indirim sayfasına göz atabilirsiniz arkadaşlar. Zira bende 19 dolarlık alışveriş yaptım %5 indirim kodu ücretsize geldi. Bu tür içerikleri kaçırmamak lazım. Ülkemizde bu fiyatlara ne yazık ki bu ürünleri almamız imkansız.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler