Cuma, Nisan 26, 2024

Gece Netflix İzleyenlere Müjde: Uyku Zamanlayıcı Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bölümün ortasında uyuyakalacak kadar bir televizyon programına hiç katıldınız mı? Genelde hepimiz yorgun bir günün akşamında keyif yapabilmek Netflix hesabımıza giriyor ve en sevdiğimiz diziye kaldığımız devam etmek istiyoruz ama genelde ilk bölümün sonlarında uyuya kaldığımız için dizi akıp gidiyoooor.

Endişelenmeyin: Netflix, Android’de belirli bir süre geçtikten sonra programı duraklatmanıza izin verecek bir zamanlayıcı özelliğini test ediyor. Netflix, yayındaki özelliği onayladı ve zamanlayıcı işlevi, oynatmayı 15, 30 veya 45 dakika sonra veya mevcut bölümünüzün sonuna kadar durdurmanızı sağlıyor. Bu özelliğe, video oynatmanın sağ üst köşesindeki bir zamanlayıcı düğmesinden erişilebilirsiniz.

Netflix Timer 1 1
Gece Netflix İzleyenlere Müjde: Uyku Zamanlayıcı Geliyor! 2

Bu, arka planda bir televizyon şovunda uykuya dalmayı seven insanlar için faydalı bir özellik gibi görünüyor ve tıpkı Spotify gibi bir takım çevrim içi müzik dinleme platformundaki Uyku Modu özelliğine oldukça çok benziyor. Test şu anda Android’de dünya çapında birkaç kullanıcıyla sınırlıdır, ancak yeterince beğenilir ve sorunsuz çalışırsa, Netflix muhtemelen onu televizyonlara ve diğer cihazlara açık hale getirecek. Bununla birlikte, henüz ne zaman daha geniş bir kullanıma sunabileceğimize dair bir haber yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler