Cuma, Ekim 18, 2024

GeForce Game Ready 560.70 Sürücüsü Yayınlandı!

Yazılım ve sürücüleri ile performansını üst düzey arttıran NVIDIA, GeForce 560.70 sürücüsünü yayınladı. Nvidia ekran kartı kullanıcıları için yayınlanan güncelleme bakalım bizlere neler sunmakta gelin beraber hızlıca bir göz atalım.

Game Ready - PC Hocası

Teknoloji devi Nvidia söz konusu sistem performansı ve hataları ortadan kaldırma odaklı ilerlediğini mutlak biliyoruz. GeForce 560.70 sürücüsünde var olan sorunların hangilerinin önüne geçti ve performans tarafında ki etkilerinin nasıl olduğundan başlayalım.

nvidia - PC Hocası

GeForce 560.70 Sürücü Güncellemesi Yenilikler Neler?

NVIDA GeForce 560.70 sürücü güncellemesinin resmi notlarını incelediğimiz zaman var olan FPS problemleri için  Flintlock: The Siege of Dawn, Stormgate ve bununla beraber Dungeonborne olmak üzere performans iyileştirmelerini oyuncularına sundu.

Performans iyileştirmelerinin beraberinde NVIDIA’nın çok önem verdiği ve üzerinde sıkı bir çalışmalarda bulunduğu DLSS 3 Frame Generation ile Reflex desteğini GeForce 560.70 güncellemesi ile kullanıcılara sunuldu.

NVIDIA’nın sürücü güncellemelerinde ki yol haritasının bir yenilikten ziyade oyuncularının performans artışı sunmak ve sorunları ortadan kaldırmak amaçlı olduğunu biliyoruz. Teknoloji devi tarafından sunulan CUDA 12.6 desteğini de 560.70 sürücüsü ile 14 yeni monitöre GSYNC desteğini sunuyor.

BENZER:  MIUI için Veda! Xiaomi’den Yeni Video Geldi

Evet NVIDIA’nın yeni sürücü güncelleme paketini beraber inceledik bir önce ki sürüsünde ki sorunları ve diğer hataların hangilerinin çözülmüş olduğunu maddeler ile özetleyelim.

GeForce 560.70 - PC Hocası

GeForce 560.70 Sürücüsü ile Çözülen Sorunlar

  • Bir önceki sürümü olan 555.85 ile Adobe Premiere’de program ön izlemesin de görsellerde bozulmalar görülmekteydi.
  • Unity projelerinde geometri işlemelerinin hatalı işlenme problemi.
  •  OBS uygulamasında 10 bitlik AV1 ile HVEC türünde ki dosyaların ölçeklendirilme tarafında bozulmalar görülmekteydi.

Ancak GeForce 560.70 sürücü güncellemesi ile yaşanılan sorunları ortadan kaldıran NVIDIA, yapay zeka tarafındaki gelişmelerini elden bırakmıyor ilerleyen güncellemelerde ne gibi desteklerler sağlayacak merakla bekliyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler