Perşembe, Nisan 25, 2024

GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG Özel Versiyonu Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Özelleştirilmiş ekran kartları konusunda iddialı olan Colorful, son amiral gemisi ekran kartı için yeni bir özel versiyon duyurdu. GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG adıyla duyurulan yeni ekran kartı, RTX 3090 Vulcan OC modelini temel alıyor.

Fakat bu kez sunulan seride Colorful’un amacı biraz daha farklı. Hadi kartın detaylarına geçelim de farkları görelim.

GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG özel bir renk kombinasyonu ile geliyor

Çinli ünlü bir e-spor takımı olan Royal Never Give Up için özel geliştirilen ekran kartı, genel olarak iGame Vulcan yapısını yansıtıyor. Önde büyük 3 fan ve asimetrik kesimler var. Fakat kaplamalar ve renkler için değişiklikler var ve bu kısımlarda özel bir tasarıma adım atılmış. Gri kaplamalar ve renkler yerine saten altın rengi kullanılıyor.

GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG

Kartın arka kısmında ise klan oyuncularının adlarının da listeleyen özel bir tasarım var. Üzerinde döndürülebilen bir izleme ekranı, BIOS OC tuşu bulunan iGame Vulcan RNG, 3 adet 8 pimli güç konnektörü ile geliyor.

GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG

Kartın diğer teknik özellikleri ise belli değil. Kesin olmamakla beraber boost saat hızının 1785 MHz olacağı söyleniyor ama dediğimiz gibi kesin değil.

GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG

Kartın en kötü yanı ise sadece 6 adet üretilecek olması. Bunlardan 5 tanesi zaten e-spor takımına dağıtılacak. 1 tanesi de sosyal medya hesabı üzerinden verilecek. Bu nedenle herhangi bir satış fiyatı açıklaması yapılmadı.

GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler