Çarşamba, Mayıs 8, 2024

GeForce RTX Satın Alana Battlefield V Hediye!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nvidia Turing GPU mimarisi ile üretilen GeForce RTX serisi ekran kartları Nvidia tarafından yapılan yeni kampanya ile kısa bir süre için,Battlefield V oyununu hediye edileceğini duyurdu. Battlefield V şuan pc platformu için 350 TL’den satışa sunulmuş durumda. Kampanya sadece Sinerji Bilgisayar ve İnventus’dan satın alımlarda geçerli olduğunu belirmekte fayda var.

 

Ne Zamana Kadar Geçerli?

GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 veya GeForce RTX 2070 tabanlı grafik kartı veya masaüstü PC’yi satın alan kullanıcılar, “Efsane Cuma” ve “Siber Pazartesi” günleriyle aynı zamana denk gelen kampanya kapsamında Battlefield V’e sahip oluyor. Bugün başlayacak olan stoklarla sınırlı bundle kampanyası, 7 Ocak 2019 tarihinde sona erecek.

Screenshot 2 1

Battlefield V geçen hafta, DXR’nin ilk sürümü oyun içi bir yama ile kullanıma sunulduğunda DXR ışın izlemeyi kullanan ilk oyun oldu. NVIDIA GeForce RTX GPU’ları, oyunculara mükemmel bir Battlefield V PC deneyimi sunuyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler