Cumartesi, Nisan 20, 2024

General Mobile’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Özel Üretim Hediye

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yerli akıllı telefon üreticisi olan General Mobile, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a özel telefon üretti. Akıllı telefonunun arka kısmında Cumhurbaşkanlığı forsu ve Erdoğan’ın imzası bulunuyor.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) 25. Olağan Genel Kurulu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen General Mobile’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Sebahattin Yaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşmesi sırasında Erdoğan’a özel üretim GM 9 Pro hediye etti.

MÜSİAD toplantısında General Mobile hakkında İstanbul İkitelli’de 150 milyon TL yatırım ile faaliyete geçen üretim merkezi bulunduğunu ve 33 ülkeye ihracat yaptığı belirtildi. Açıklamada, Türkiye’nin önde gelen yerli cep telefonu markası olan General Mobile, Hollanda’nın 4. akıllı telefon markası olurken Özbekistan, Gürcistan, Hırvatistan, Azerbaycan ve Beyaz Rusya’da ise ilk 5 markadan biri olduğu ifadelerine yer verildi.

cumhurbaskani 7NV3 cover

Özel Üretim Telefonun Özellikleri

General Mobile tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a özel üretim GM 9 Pro hediye edildi. Hediye edilen özel üretim GM 9 Pro akıllı telefonunun arka tarafında Cumhurbaşkanlığı forsu, hemen altında Recep Tayyip Erdoğan yazısı ve onun hemen altında ise Erdoğan’ın imzası yer aldı.

Hediye edilen özel üretim GM 9 Pro telefonu gücünü 14 nanometre teknolojisi ile üretilmiş olan Qualcomm SDM660 Snapdragon 660, Octa-core 2.2 GHz işlemcisi yer alıyor. Cihazda kapasite olarak 64GB depolama ve 4GB Ram konumlandırılmış. Ekran tarafında ise Full HD+ ve 1080 x 2160 çözünürlüğünde bir ekran bulunuyor. Ekranın koruması ile Corning Gorilla Glass 5 ile sağlanmış. Özel üretim olan telefonun arka tarafında 12MP + 8MP, f.18 diyafram çift kamera yerleştirilirken ön tarafında ise 8MP, F2.0 diyafram değerinde selfie kamerası konumlandırılmış.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel üretim olan GM 9 Pro telefonu satışa açık değil fakat GM 9 Pro telefonunu normal üretim olarak almak isterseniz 1699 TL satış fiyatı bulunuyor.

general mobile cumhubaskani recep tayyip erdogan ozel telefon 004

general mobile cumhubaskani recep tayyip erdogan ozel telefon 005

general mobile cumhubaskani recep tayyip erdogan ozel telefon 003

general mobile cumhubaskani recep tayyip erdogan ozel telefon 002

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. Hayirli GECELER MENI BAGISLAYIN DAHA yuregim dozmedi ISTEDIM SESINI ESIDIM BASKANIM… BIR DAHA UZUR DILEYIREM..YENE DE ESITMIYECEYEM REISI DUNYA LIDERIMI …IYI GECELER DAHA BITDI ANLIYORAM …

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler