Cuma, Nisan 26, 2024

Ghost of Tsushima’daki müttefikler oyuncuların karşılaştığı durumlarla nasıl başa çıktıklarına tepki verecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sucker Punch Productions‘ın yaklaşmakta olan Playstation 4‘e özel açık dünya oyunu olan Ghost of Tsushima, stüdyo ortamlarında oluşturulan geleneksel sistemden kendini ayırıp oyuncuların oyun içerisinde verdikleri tepkilere göre müttefikler aracılığı ile geri bildirim vermeyi hedefliyor.

1546723579 ghost of tsushima e3 2018 screen 01 ps4 eu 12jun18

Bu yapılan bir ilk olabilir!

Resmi Playstation Magazine UK‘nin son sayısında, oyuncuların oyun içerisinde karşılaşacakları durumlarla nasıl başa çıkacakları müttefiklerle olan bağlarını belirleyeceği ortaya çıktı.

“Dünyanın nasıl geliştiği, ne yapmak istediğinize bağlı ise, hikaye de bir noktaya kadar. Moğollara karşı tek kişilik mücadelenizde birkaç müttefik edinirsiniz ve bu süreçte vereceğiniz tüm kararlar müttefikleriniz ile aranızdaki bağların gücünü belirleyebilir. “

maxresdefault e1586703684238

Oyun bize bu yenilik dışında başka neler vadediyor?

 Ghost of Tsushima oyun mekaniklerinin bazı yeni detayları da doğrulandı. Oyuncuların haritada keşfettikleri nesnelere, hikayelere bağlı olarak zaman da o süreç içerisinde akacak. Yani işgalin başlamasından itibaren oyun ne kadar zaman geçtiğini takip edecek.

 Ghost of Tsushima, geçtiğimiz günlerde yapışkan bombalar ve ateş okları gibi farklı araçlar ile oyun içerisinde çeşitliliği artıracağını belirtmişti. Ayrıca, oyun boyunca becerilerimizin gelişeceği,  düşman yerleşkelerini işgal etmenin mümkün olduğu da belirtildi.

 Ghost of Tsushima, 26 Haziran’da PlayStation 4’e özel olarak çıkışını yapacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler