Cumartesi, Nisan 20, 2024

Ghost Recon Breakpoint Bu Hafta Sonuna Özel Oynaması Ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Ubisoft Paris tarafından geliştirilip Ubisoft tarafından yayınlanan bir çevrim içi taktik nişancı oyundur.

26 Temmuz 2019 tarihinde piyasaya sunulan oyun, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, Microsoft Windows platformlarında yerini aldı.

Diesel product saffron home TGT Screenshot 3 1920x1080 e308a7e2c94bdb2fe52e9050723b22fc75b84c0c

Uplay, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden Ghost Recon Breakpoint’i bu hafta sonuna özel ücretsiz bir şekilde oyuncularına sundu.

Oyuna 18 Temmuz TSİ 23.00 ve 20 Temmuz TSİ 23.00 tarihleri arasında ücretsiz bir şekilde erişebileceksiniz. Satın almak isteyen arkadaşlar ise %75 indirim ile oyuna sahip olabilecekler.

Oyun hakkında

Önceki oyun Wildlands’in klişe sayılabilecek senaryosu dahilinde Bolivya’da uyuşturucu ve kaçakçılık yapan kartelle zorlu bir savaşa girmiştik. Breakpoint ise Güney Pasifik’te yer alan kurgusal bir takımadada (Auroa), kurgusal bir hikaye sunuyor oyunculara. Bir nevi Elon Musk denebilecek Jace Skell, şirketi Skell Tech için bu adaya kurduğu tesislerde insanlığı geleceğe taşıyacak teknolojiler (World 2.0) üzerinde çalışıyor. Her şey yolunda giderken adayla bağlantı kesiliyor, olayı araştırması için adaya giden 32 kişilik Ghost ekibi saldırıya uğruyor ve hikaye bu noktada başlıyor. Yapılması gereken şey tabii ki bu saldırının arkasında kim olduğunu bulmak ve adada neler olup bittiğini öğrenmek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler