Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Ghostrunner PlayStation 5 ve Xbox Series için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ghostrunner, PlayStation 5 ve Xbox Series için hem fiziksel hem de dijital olarak Kuzey Amerika ve Avrupa’da çıkış yapacak.

Oyun 28 Eylül 2021 tarihinde çıkış yapacak. PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında oyuna sahip olanlar ücretsiz yükseltme alabilecek.

360346713

Grafik cephesinde, Ghostrunner‘ın PS5/Serisi X versiyonu, işlem sonrası HDR, ışın izleme aslına uygunluk modu, 3D ses ve diğer iyileştirmeleri alıyor. PS5 sürümü ayrıca DualSense denetleyicisinde yeni dokunsal geri bildirim alıyor. 505 Games, Ghostrunner’ın 4K, 120 FPS ve “anında yükleme” ile çalışacağını da ekliyor.

Ghostrunner‘ın PS5 ve Xbox Series X sürümü, zamanlayıcı tabanlı bir “Kill Run”, yaklaşan bir düşman dalgası tabanlı mod, erişilebilirlik odaklı bir yardım modu ve bir fotoğraf modu da dahil olmak üzere lansmanından bu yana tüm modları alıyor.

Yukarıda da bahsettiğim gibi oyun hali hazırda PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında mevcut. Şayet bu konsollarda oyuna sahipseniz PlayStation 5 ve Xbox Series için tamamen ücretsiz bir yükseltme alabileceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler