Cuma, Mart 29, 2024

Ghosts ‘n Goblins Resurrection PlayStation 4, Xbox One ve PC için Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Capcom, 2D aksiyon platform oyunu Ghosts ‘n Goblins Resurrection‘ın PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yapacak.

Oyunun ne yazık ki henüz tam çıkış tarihi belli değil.

maxresdefault 8

Ghosts ‘n Goblins Resurrection, ilk olarak 25 Şubat 2021’de Nintendo Switch için piyasaya sürülmüştü. Şimdi ise oyun üç farklı platforma yani PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapmayı planlıyor. Geliştiriciler henüz detay ve çıkış tarihi vermese de önümüzdeki günlerde detayları yavaş yavaş gelecektir.

Resurrection, oyunculara bazı tüyolar verdi: Zorluğu azaltan bir Squire modu ve tam olarak öldüğünüz yerde yeniden canlandırmanıza izin veren bir Sayfa modu var, kontrol noktaları lanetleniyor. Ancak endişeniz oyunun yeterince zor olmayacağıysa, ceza severler için bir Efsane modu var.

Ghosts ‘n Goblins Resurrection‘ın sunduğu her şeyin öne çıkan bir filmi olarak hizmet ediyor; ana karakter Arthur’un çok çeşitli düşmanları ezip geçtiğini, çarpışmasını ve yolundan kaçtığını gösteriyor. Senaryo ne olursa olsun, ileriye doğru ilerliyor. Cehennem bölgelerini keşfediyor.

Oyun hakkında detaylar için bizleri takip etmeyi unutmayın.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler