Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Ghostwire: Tokyo Ücretsiz Oldu! Fakat Acele Etmeniz Gerek

Epic Games bu kez Ghostwire: Tokyo oyununu ücretsiz olarak sunuyor. Oyunu kalıcı olarak ücretsiz almak istiyorsanız acele etmeniz gerekiyor.

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’deki oyuncular için son kale durumuna gelen Epica Games, yılbaşı özel etkinliği kapsamında her gün ücretsiz bir oyun vermeye devam ediyor. İşin güzel tarafı ücretsiz olarak verilen oyunlar düşük bütçeli yapımlar değil. Bu noktada son verilen oyun da oyuncuları bir hayli memnun edecek gibi gözüküyor. Zira Ghostwire: Tokyo tamamen ücretsiz olarak dağıtıma sunuldu.

Epic Games’in Yeni Sürprizi Ghostwire: Tokyo!

Tango Gameworks tarafından geliştirilen yapım çok kısa bir süre için ücretsiz olarak kalacak. Oyunu 25 Aralık 2023 Türkiye saatiyle 19:00’a kadar oyunu kütüphane hesabınıza eklemiş olmanız gerekiyor.

Belirtilen tarihten sonra oyun ücretli hale gelecek ve Epic Games’in yeni gizemli oyunu ücretsiz olarak sunulacak. Bu arada merak edenler için oyunun Steam fiyatının şu an için indirimli haliyle 320 TL civarlarında olduğunu belirtelim.

Ghostwire: Tokyo

Görünen o ki Epic Games’in sürprizleri de bununla sınırlı kalmayacak. Başta belirttiğimiz gibi platform her gün yeni bir oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Yılbaşı yaklaştıkça, ücretsiz olarak verilen daha büyük bütçeli yapımlarla da karşı karşıya kalabiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler