Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Wolverine Oyunu Sızdı! Resmi Açıklama Geldi

Insomniac Games, Wolverine oyununun sızdırılmasına ilişkin ilk resmi açıklamayı yaptı. Şimdilik oyun iptal edilmeyecek gibi gözüküyor.

Paylaş

silkroad gaminggentr

Insomniac Games’in sessiz sedasız geliştirme sürecine devam ettiği oyunu Wolverine için büyük bir sızıntı gerçekleşti.

Geçtiğimiz hafta fidye yazılımı saldırısına uğrayan firma, istenen fidyeyi ödemeyince, oyuna ilişkin birçok veri sızdırılmıştı. Hatta oyunun yükleme dosyalarının bile internet dünyasında dolaştığını gördük.

Wolverine için Beklenen Açıklama

Acaba sızıntılar gerçek mi gerçekse bundan sonraki süreçte oyunun iptal edilmesi gibi bir durum olur mu soruları da gündeme gelmişti.

Tüm bu soru işaretleri içerisinde geliştirici firmadan yazılı bir açıklama geldi. Firma X üzerinden yaptığı açıklamada, sızıntılardan derin bir üzüntü duyduklarını ve toparlanma süreci içerisinde olduklarını belirtti.

Açıklamada tüm sızıntılarına rağmen Wolverine oyunu için geliştirme sürecinin de devam edeceği belirtildi. Sızıntıların geliştirme sürecinin takvimine ilişkin herhangi bir değişikliğe neden olmadığını da belirtelim.

Wolverine

Oyun hakkında daha detaylı bilgilerin ne zaman verileceği konusunda ise herhangi bir açıklama yok. Firma sadece bu konuda resmi açıklamaları sizlerle paylaşacağız ifadelerini kullanıyor. Haliyle resmi detaylar için beklemekten başka bir çare kalmıyor.

Oyunun ne zaman çıkacağına ilişkin bir açıklama ya da ipucu gelirse, sitemizde gelişmelere yer vermeye devam edeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler