Cuma, Nisan 26, 2024

Gigabyte AORUS Serisi RGB RAM Modellerini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gigabyte sonunda kendi AORUS serisi RGB RAM modüllerini geliştirdi. Hatırlarsanız kısa bir süre önce SSD modellerini de duyurdukları gibi, giderek PC komponentleri alanında her yere yayılmaya devam ediyorlar. Peki yeni RAM modelleri bize neler sunuyor?

2 x 8 GB 3200 MHz Kit

Gigabyte yeni RAM modüllerini çok yakında Tayvan’da düzenlenecek olan Computex 2018 fuarında gösterecek. Bu kitler şuanda 2 adet 8 GB 3200 MHz modüllerden oluşuyor. Üreticiler, potansiyel müşterileri cezbedebilmek için de RGB aydınlatmayı ihmal etmiyorlar.

Yeni geliştirilen Gigabyte AORUS RGB Ram kitleri yine AORUS yazılımı ile birlikte çalışacağı gibi, diğer Gigabyte bileşenleriniz ile senkron halinde kullanabileceksiniz. Bazı kitler MSI, ASUS ve Gigabyte RGB teknolojisi ile uyumlu olarak karşımıza çıkıyor ve tek platformda hepsini kullanabiliyorsunuz. Ancak Gigabyte burada bağımsız hareket etmeyi seçiyor.

AORUS RGB RAM

RGB’leri Açık Kaynak Yapsak??

Biz de naçizane üreticilere artık şu RGB yazılımları açık kaynak olarak sunmaları gerektiğini düşünüyoruz. Zira üreticiler 4-5 farklı aydınlatma modülü ile sınırlandırabiliyorlar. Bu bence herkesin hayal gücüne göre şekil değiştirmelidir. Siz ne düşünüyorsunuz?

gigabyte rgb kontrolcü

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler