Cuma, Nisan 19, 2024

GIGABYTE GeForce GTX 1630 Ekran Kartları EEC Listesinde Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni giriş seviyesi ekran kart olarak tanıtılması beklenen GTX 1630 modeli için geçtiğimiz ay çok önemli bir sızıntı yaşandı. Kartın özellikleri sızdırılmıştı. Hemen arkasından tanıtım tarihi sızıntısı geldi. Şimdi ise GIGABYTE GeForce GTX 1630 modelleri için bir sızıntı ortaya çıktı.

Bu kez sızıntı EEC web sitesinde listelenen bilgilerle beraber karşımıza çıktı. Görünen o ki 3 farklı model üzerinde çalışmalar yapılıyor.

GIGABYTE GeForce GTX 1630 Ekran Kartları Geliyor

Avrasya Ekonomik Komisyonu belgeleri üzerinde gördüğümüz kadarıyla, bu seri için hazırlanan 3 farklı GIGABYTE modeli var.

Bunlar;

  • GV-N1630OC-4GL
  • GV-N1630OC-4GB
  • GV-N1630D6-4GL

Modelleri olarak karşımıza çıkacak. Bu modellerin teknik özelliklerine ilişkin de çok fazla bilgi yok ancak şu var ki referans GTX 1630 modeline ilişkin teknik özellik sızıntıları var.

GIGABYTE GeForce GTX 1630

Buna göre ekran kartı GTX 1650 ile hemen hemen aynı tasarım üzerinden yükselecek. 4 GB GDDR6 belleğe sahip olacağı düşünülen ekran kartının 64 bit bellek veri yolu sunacağı da yine iddialar arasında.

75W TDP değerinin de olacağı kartın GTX 1050 Ti modelini geçip geçmeyeceğini bilemiyoruz. Ama bu seviyelerde bir kart olarak gelmesini bekliyoruz. Söz konusu modelin tanıtım tarihine ilişkin detaylı bilgilerin olmadığını da ekleyelim.

Aslında Haziran ayının başında tanıtılacak deniyordu ama öyle olmadı. Tanıtım tarihi belirsiz olduğu söylenen bir tarihe ertelendi denildi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler